Bel direct op: +31 85 486 86 86

Bent u voldoende beveiligd?

Dit vragen wij continue af in de huidige digitale economie. Daarbij is wetgeving en publieke zichtbaarheid van veiligheidsproblemen een zorg voor vele management teams.

De snelle groei van malware, toenemend aantal slimmere aanvallen en de onbekende gevaren, die lijken opeens te ontstaan; vragen ons een andere aanpak te volgen om netwerken en datacenters veilig te houden.

Dovilo levert hiervoor best-of-breed aanpak met diverse producten in een combinatie, die voor u het beste past. Complexiteit en beheersgemak gaan hand-in-hand met een optimale integratie. Onderwerpen die wij adresseren zijn ondermeer: Firewall, Anti-Bot, Antivirus, Application Control, URL filtering en endpoint protectie. Dit combineren we met emulatie software om gevaren voordat naar de beveiligde informatie wordt opgeslagen te indentificeren. Tenslotte kunnen wanneer hier toch nog een doorbraak in komt zeer snel herstellen met onze geavanceerde datamanagement producten.

Dovilo helpt u zo goed mogelijk te bewapenen tegen aanvallen en als het onverhoopt toch gebeurd hiervan binnen zeer korte tijd te herstellen. Dankzij ons datamanagement en security portfolio zijn wij in staat u volledig te ontzorgen.

Dovilo is de partner die u kunt adviseren in lijn met uw visie voor nu en in de toekomst.

Geniet ook van onze ervaring en maak een afspraak met één van onze consultants: info@dovilo.eu

Meer weten? Stel uw vraag

Of neem direct contact op via +31 (0)85 - 486 86 86 of info@dovilo.eu