Moderne werkplekken: veilig samenwerken op afstand

Steeds vaker werken werknemers op afstand en op momenten die hen het beste uitkomen. Onderweg, thuis, of kantoor. Als organisatie wilt u het samenwerken op afstand zo makkelijk mogelijk maken. Tegelijk wilt u erop vertrouwen dat uw bedrijfs- en productiedata veilig is. Dovilo helpt u met het opzetten van veilige werkplekken waarin applicaties en data geïntegreerd zijn in één virtuele omgeving. Hiermee ondersteunt u uw medewerkers in hun werk waarmee u productie en plezier in het werken verhoogt.

Wat wij kunnen doen voor uw moderne werkplekken

Dovilo helpt u graag met:

Het belang van een goede inrichting

Voor de optimale werking van virtuele werkplekken is de configuratie van belang. Gebeurt dit niet goed, dan loopt u de volgende risico’s:

  • kans op datalekken
  • performance issues
  • onnodig hoge inzet van IT-beheer en support
  • geen of onvoldoende geïntegreerde functionaliteiten

Een goede configuratie verhoogt de productiviteit en het plezier in werken

Uw keuze, onze kennis

U kiest waar uw organisatie behoefte aan heeft, afhankelijk van uw interne capaciteit en kennis.

Kiest u alleen voor ontwerp en implementatie van uw werkplekken? Of wilt u volledig ontzorgd worden met Werkplek as a service?

Waarom Dovilo?

Implementatiepartners zijn er genoeg. Waarom zou u kiezen voor Dovilo?

  • Persoonlijk en gestructureerd

Als Rotterdamse partij zijn wij recht door zee en houden van korte lijnen. Wij hebben heldere werkprocessen waardoor we snel en effectief werken, en u van een pasklare oplossing voorzien.

  • Werkplekken maatwerk

We geloven in een cloud first strategie, maar onze manier van werken is er altijd op gericht om samen te bepalen welke mogelijkheden het beste aansluiten bij uw wensen. In een markt waar iedereen met mooie verhalen komt, vinden wij het echter ook belangrijk uit te gaan van wat prettig werkt voor u. Dat kan dus ook on-prem of hybride zijn.

  • Microsoft Silver Partner

Dovilo is Microsoft Silver Partner in het Microsoft Cloud Service Provider Programma. Slechts 5% van alle aanbieders in de markt mogen zich zo noemen. Deze titel heeft Microsoft ons toegekend op basis van onze kennis en kunde van Microsoft Technologie. Daarom kunnen we u helpen met alle Microsoft cloud services van het Microsoft CSP programma, zoals Office365 en Azure. Daarmee bent u niet persé gebonden aan één leverancier. Dovilo fungeert als uw one-stop-shop voor verschillende oplossingen. Wij beheren deze als totaaloplossing, veilig vanuit de (hybride) cloud.

  • Flexibele werkplekleverancier

Het doel van onze gecertificeerde medewerkers is zorgen dat u altijd bereikbaar bent voor uw klanten. Daarom zijn we makkelijk bereikbaar zijn en schakelen snel, zodat u snel wordt geholpen wanneer dat nodig is! Dat maakt Dovilo tot de meest flexibele remote werkplekleverancier voor uw organisatie!

Bel ons voor een gesprek. Dan kijken we graag met u mee hoe we uw werkplek volledig kunnen integreren in uw bedrijfsproces!