Spring naar content

IT assessments

Optimaliseer jouw ICT met onze complete assessments; prestatie, kosten en veiligheid.

Optimaliseer met onze IT health check en assessments

Ontdek de verbeterpunten op datacenter & cloud, security en werkplek met een holistische aanpak. Verkrijg een dieper inzicht in de prestaties in een specifiek gebied van je organisatie met onze IT health check. Met onze complete cloud security assessments (CSA) met een pragmatische uitvoering verkrijg je duidelijke inzichten voor jouw organisatie en de te nemen stappen voor het optimaliseren van kosten en veiligheid.

De voordelen van cloud assessments, security assessments en meer

Prestaties
Assessments kunnen helpen bij het identificeren van knelpunten en inefficiënties in jouw IT-infrastructuur, waardoor je gerichte verbeteringen kunt aanbrengen om de prestaties te verhogen.

Kosten
Assessments kunnen helpen bij het identificeren van onnodige uitgaven en het optimaliseren van jouw IT-budget, waardoor je kosten kunt besparen.

Veiligheid
Assessments kunnen helpen bij het identificeren van kwetsbaarheden en risico’s in jouw IT-infrastructuur, waardoor je gerichte verbeteringen kunt aanbrengen om de veiligheid te verhogen. Dit doen we op basis van de internationale CIS en NIST standaarden.

Voor wie zijn IT health checks en IT assessments en wat zijn het?

Er is een brede groep gebruikers in de markt die behoefte heeft aan inzicht om uiteindelijk de juiste keuzes te kunnen maken ten aanzien van vernieuwing of verbetering van hun Hybride cloud omgeving. Assessments zijn veelal gebaseerd op het meten=weten principe van waaruit men een basis lijn kan vaststellen en dan vanuit de diverse behoefte in de visie van een organisatie kan plannen voor de toekomstige behoefte. Bij security gaat het vooral om risico’s in kaart te brengen en daarna te besluiten welke te mitigeren of te accepteren. Bij vernieuwing van gaat het vaak om functie, performance- of capaciteitsplanning van een IT-infrastructuur.

Onze partners

Met deze partners werken wij

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem contact op met onze support desk, die kunnen je verder helpen.

Bel of mail ons

Offertepopup