Spring naar content

Total Care

Ontwikkel je bedrijf zorgeloos en snel door toegang tot onze gespecialiseerde kennis en diensten: productief, efficiënt en persoonlijk.

Expertise in datamanagement, Microsoft Cloud, beveiliging en moderne werkplek

Total Care biedt een gemoedsrust met onze modulaire managed services. Met directe toegang tot een deskundige helpdesk, versterk je jouw IT-afdeling met onze expertise in data management, Microsoft Cloud, beveiliging en werkplekoplossingen.

De voordelen van Total Care

Productief
Door technische taken over te nemen, stelt Total Care jouw organisatie in staat zich te concentreren op hun kernactiviteiten, wat leidt tot een verhoogde productiviteit en een soepelere workflow.

Efficiënt
Onze oplossingen zijn ontworpen om processen te stroomlijnen en efficiëntie te bevorderen, waardoor tijd en middelen worden bespaard.

Persoonlijk
Total Care biedt directe toegang tot een deskundige helpdesk, waardoor jij persoonlijke en professionele ondersteuning krijgt die is afgestemd op jullie specifieke behoeften.

Ontzorg jouw hele organisatie of breng een specifiek onderdeel onder

Total Care kan alles omvatten van een IT infrastructuur of van een specifiek perceel. Vaak bestaan er ook wensen om op een selectie van de IT de zorg over te dragen. Hiervoor is Total Care Modulair de ideale fit. Men kan selectief werkplek, netwerk, een back-up dienst, een serverpark of Microsoft Azure onderbrengen bij onze experts. Jouw hele organisatie kunnen wij ontzorgen of jouw IT team rust geven op haar kerntaken door te ontzorgen op specifieke onderdelen.

Onze partners

Met deze partners werken wij

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem contact op met onze support desk, die kunnen je verder helpen.

Bel of mail ons

Offertepopup