Spring naar content

Security

Mitigeer risico’s vanuit onze prevent, detect, respond architectuur: betrouwbaar, efficiënt, compliant.

Expertise in preventie, detectie en respons vanuit onze security architectuur

Om jouw beveiliging aanzienlijk te verbeteren, is het essentieel om een architectuur te hanteren die zich richt op preventie, detectie en respons. Dit verhoogt niet alleen de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van jouw data, maar maakt jouw operaties ook efficiënter en zorgt ervoor dat jouw organisatie voldoet aan de relevante wet- en regelgeving.

De voordelen van security

Betrouwbaar
Het versterken van de betrouwbaarheid van data door robuuste beveiligingsmaatregelen verhoogt het vertrouwen van stakeholders en klanten in jouw organisatie.

Efficiënt
Door proactieve preventie en snelle detectie van bedreigingen worden middelen optimaal ingezet, wat leidt tot een efficiëntere beveiligingsaanpak.

Compliance
Een goed ontworpen beveiligingsarchitectuur helpt bij het naleven van wet- en
regelgeving door gegevensbescherming en privacy te waarborgen.

Efficiënter opereren en voldoen aan wet- en regelgeving

Deze geavanceerde beveiligingsoplossingen zijn ontworpen voor organisaties die hun cybersecurity naar een hoger niveau willen tillen. Met IAM (Identity & Access Management) voor centraal toegangsbeheer, eDR (Endpoint Detection and Response) voor endpoints, MDR (Managed Detection and Response) en XDR (Extended Detection and Response), bieden we een uitgebreide beveiligingsarchitectuur die niet alleen proactief bedreigingen detecteert en neutraliseert, maar ook de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van data verhoogt. Dit stelt organisaties in staat om efficiënter te opereren en te voldoen aan strenge wet- en regelgeving. Onze oplossingen zijn essentieel voor bedrijven die streven naar een robuuste en toekomstbestendige IT-infrastructuur, waarbij de veiligheid van hun data en systemen voorop staat.

Onze partners

Met deze partners werken wij

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem contact op met onze support desk, die kunnen je verder helpen.

Bel of mail ons

Offertepopup