Spring naar content

Werkplekbeheer

De moderne werkplek op een secure wijze met efficiënt en compleet beheer.

Jouw modern workspace volgens internationale security standaarden

Zet volgens internationale security standaarden jouw moderne werkplek neer met een consistente en gestandaardiseerde methode. Faciliteer op een veilige wijze de verhoging van de productiviteit van jouw medewerkers – any place, any where. Efficiënt en compleet beheer van identiteiten, endpoints, applicaties, netwerken en infrastructuur met inzichtelijke rapportages.

De voordelen van een cloud werkplek en workspace security

Veiligheid:
Door toepassing van sterke authenticatie methoden, backups, diverse antivirus en firewall oplossingen, veilige verbindingen en op tijd updaten van software worden 99% van alle risico’s al voorkomen. Door middel van combineren met moderne EDR en MDR oplossingen bent u veiliger dan ooit tevoren.

Productiviteit:
Wij begrijpen alles van de werkplek en hoe een gebruiker lekker werkt waardoor productiviteit van een gebruiker optimaal is. Mocht er dan toch een issue zijn dan zijn wij 1 telefoontje verwijderd van de gebruiker en zal onze skilled helpdesk de persoon snel verder kunnen helpen haar werk voort te zetten.

Compleet beheer:
Terwijl jouw collega’s snel en efficient werken op de moderne werkplek monitoren we bij Dovilo allerlei processen waardoor we de presaties, capaciteit en veiligheid continue in de gaten houden. Dat is wel zo prettig. Zonder zorgen elke dag werken om jouw bedrijf beter te maken, de IT is al geregeld.

Jouw organisatie zorgeloos verbeteren met onze modern workspace

Veiligheid, productiviteit en compleet beheer zijn allemaal relevante onderwerpen op de werkplek voor organisaties die compliant willen zijn en blijven, een goede concurrentiepositie willen behouden en volledig ontzorgd willen worden op ICT gebied. Dovilo biedt oplossingen voor al deze aspecten door middel van hun Total Care aanbod. 24×7 monitoren wij alle systemen, integreren we moderne cloud applicaties met legacy applicaties en zijn we bezig met onze skilled engineers om jouw organisatie zorgeloos te verbeteren.

Onze partners

Met deze partners werken wij

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem contact op met onze support desk, die kunnen je verder helpen.

Bel of mail ons

Offertepopup