Spring naar content

x-DR

Gelaagde dreigingsdetectie en response; voorspel, voorkom, verhoog

Een verhoogde dekking van jouw beveliging met detection & response

Dirigeer vanuit een helicopterview jouw detectie en response. Voorspel en voorkom bekende en onbekende dreigingen, vanuit verschillende beveiligingsbronnen efficiënt en effectief. Met proactieve dreigingsdetectie en incident-respons realiseer je een verhoogde beveiligingsdekking, afgestemd op het borgen van de kritische bedrijfsprocessen.

De voordelen van detectie en response met EDR, MDR en meer

Voorspel:
Moderne beveiligingsoplossingen voor hybride cloud-infrastructuren gebruiken geavanceerde analytics en machine learning om dreigingen te voorspellen. Ze analyseren verkeerspatronen en gebruikersgedrag om ongebruikelijke activiteiten te identificeren en waarschuwen IT-teams voordat een inbreuk plaatsvindt.

Voorkom:
Door het implementeren van Zero Trust-modellen en het principe van ‘minste privilege’, zorgen moderne oplossingen ervoor dat alleen geauthenticeerde en geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot bedrijfsbronnen. Dit vermindert het aanvalsoppervlak en voorkomt ongeoorloofde toegang.

Verhoog:
Cloud-gebaseerde beveiligingsoplossingen verhogen de algehele beveiliging door automatische updates en patches, waardoor systemen up-to-date blijven met de nieuwste beveiligingsmaatregelen. Dit helpt bij het handhaven van een sterke verdediging tegen nieuwe en evoluerende bedreigingen.

Detection & response voor moderne hybride cloud infrastructuren

Moderne beveiligingsoplossingen voor hybride cloud- en IT-infrastructuren zijn bedoeld voor een breed scala aan organisaties, waaronder die in de financiële dienstverlening, gezondheidszorg, en andere sectoren die kwetsbaar zijn.

De componenten van moderne beveiligingsoplossingen kunnen bestaan uit:

  • Cloudgebaseerde antivirus- en antimalware-software voor het detecteren en neutraliseren van bedreigingen. Denk hieraan endpoint detection & respons.(EDR)
  • Intrusion Detection Systems (IDS)/Intrusion Prevention Systems (IPS) die netwerkverkeer monitoren op verdachte activiteiten.
  • Geautomatiseerde patch- en updatebeheer om systemen up-to-date te houden met de nieuwste beveiligingsmaatregelen.
  • Geavanceerde analytics en machine learning voor het voorspellen en identificeren van dreigingen. Eventueel gecombineerd met XDR of MDR systemen en diensten.
  • Zero Trust-beveiligingsmodellen en Identity and Access Management (IAM) oplossingen om toegang te beheren en te controleren.

Deze oplossingen zijn ontworpen om flexibel en schaalbaar te zijn, waardoor organisaties kunnen op- of afschalen op basis van hun behoeften, en zijn toegankelijk vanaf elke locatie met internettoegang, wat extra flexibiliteit biedt voor een gedistribueerd personeelsbestand.

Onze partners

Met deze partners werken wij

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem contact op met onze support desk, die kunnen je verder helpen.

Bel of mail ons

Offertepopup