Spring naar content

Onze expertises

Passievolle mensen, diepgaande expertise van moderne hybride cloud en gevoel voor verbanden tussen business en ICT. Zorgeloos versnellen, daar staan wij voor.

Primaire expertises

Total Care

Total Care biedt een gemoedsrust met onze modulaire managed services. Met directe toegang tot een deskundige helpdesk, versterk je jouw IT-afdeling met onze expertise in data management, Microsoft Cloud, beveiliging en werkplekoplossingen.

Lees meer

Security

Realiseer aantoonbare verbeteringen voor je security door vanuit een prevent, detect, respond architectuur de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van je data te verhogen, efficiënter te worden en te voldoen aan wet-en regelgeving.

Lees meer

Datacenter & cloud

Realiseer aantoonbare verbeteringen door vanuit een multidisciplinaire acrchitectuur een kosten efficiente, veilige en schaalbare datacenter en Azure cloud infrastructuur te bouwen.

Lees meer

Ga uit van een lek!

Maak gebruik van het Zero Trust principe

In de afgelopen jaren zijn de meeste organisaties razendsnel naar de cloud overgestapt, vooral door het thuiswerken. Dat vereist een beveiligingsmodel dat zich aanpast aan een meer complexe IT-omgeving en hybride werkplekken. Jouw medewerkers, apparaten en gegevens te allen tijde beschermd, op elke locatie.

De 6 R's van migratie

De uitkomst staat vast, maar de weg ernaar toe niet

De 6 R’s van migratie is een raamwerk dat wordt gebruikt om verschillende benaderingen te categoriseren die organisaties kunnen volgen bij het migreren van hun IT-systemen en applicaties naar een nieuwe omgeving. Elke “R” staat voor een andere strategie voor migratie.

Jouw modern workplace

Volgens internationale security standaarden

Faciliteer op een veilige wijze de verhoging van de productiviteit van jouw medewerkers – any place, any where. Efficiënt en compleet beheer van identiteiten, endpoints, applicaties, netwerken en infrastructuur met inzichtelijke rapportages. Een consistente en gestandaardiseerde methode.

Wat anderen zeggen

Dit zeggen anderen over ons

Onze opdrachtgevers

Voor deze opdrachtgevers werken wij

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem contact op met onze support desk, die kunnen je verder helpen.

Bel of mail ons

Offertepopup