Spring naar content

Datacenter & cloud

Transformeer je IT-infrastructuur vanuit onze multidisciplinaire architectuur: efficiënt, veilig, schaalbaar.

Expertise om een datacenter & Azure cloud infrastuctuur te bouwen

Vastgelegd in kwaliteitsstandaarden begeleiden wij ICT teams met het realiseren van aantoonbare verbeteringen door vanuit een multidisciplinaire architectuur een kosten efficiente, veilige en schaalbare datacenter en Azure cloud infrastructuur te bouwen.

De voordelen van datacenter en cloud

Efficiënt
Een multidisciplinaire IT architectuur op basis van infra-as-a-code stelt ICT-teams in staat om door samenwerking en het benutten van middelen, kostenbesparende en efficiëntere infrastructuren te realiseren.

Veilig
Dovilo’s diensten verhogen veiligheid door expertise te mixen, risico’s te identificeren en beveiligingsprotocollen te implementeren voor het monitoren van dreigingen.

Schaalbaar
Multidisciplinaire teams bouwen schaalbare datacenters, private cloud en Azure-cloud met een holistische visie, gericht op groei, piekbelastingen en dynamische resourceallocatie.

Publieke en private cloudoplossingen die meegroeien met de organisatie

Dovilo’s uitgebreide datacenter- en cloudportfolio biedt een scala aan geavanceerde publieke en private cloudoplossingen. Dovilo is een automatiseerder die gebruik maakt van infrastructuur as a code voor optimale resultaten en kwaliteit. Deze zijn zorgvuldig samengesteld met geïntegreerde monitoring en beheerservices om te verzekeren dat onze klanten de meest geschikte oplossing kunnen selecteren. Dit garandeert een optimale afstemming met de ICT-behoeften van hun organisatie, waardoor zij kunnen profiteren van een naadloze, veilige en efficiënte digitale omgeving. Met Dovilo’s expertise ben je verzekerd van een toekomstbestendige infrastructuur die meegroeit met de organisatie.

Onze partners

Met deze partners werken wij

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem contact op met onze support desk, die kunnen je verder helpen.

Bel of mail ons

Offertepopup