Spring naar content

Contact

We horen graag van jou! Dringend hulp nodig? Wacht niet langer en neem contact op met support.

Heb je een vraag?
Wij helpen je graag.

Vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Waar wij
gevestigd zijn

Dovilo is een Nederlandse partij met een internationaal bereik. We leveren onze diensten vanuit meerdere locaties in Nederland. Alles is redundant ontsloten. Dankzij de koppelingen met Azure kunnen we klanten wereldwijd bedienen met onze oplossingen en diensten.

Meestgestelde vragen

Hoe kunnen we vandaag al versnellen met jullie?

Onze expertises zijn direct beschikbaar. Daarnaast zijn onze managed diensten ook direct beschikbaar, denk aan Microsoft 365 datacenter & cloud beheer.

Hoe kunnen jullie kwaliteit en snelheid leveren?

Wij automatiseren IT en maken gebruik van AI waardoor snelheid van oplevering is geborgd. Onze automatiseringen zijn beproefd bij vele klanten en het proces eromheen zijn gevalideerd door toepassingen van de ISO-normeringen op kwaliteit en veiligheid.

Hoe ontzorgen jullie ons bij het kiezen van een oplossing of dienst?

Vanaf het eerste gesprek begint de analyse. Door uitgebreid onderzoek  te doen naar de individuele situatie en het voorleggen van meerdere oplossingsrichtingen kan jij een afgewogen keuze maken wat het beste is voor jouw organisatie.

Hoe houden jullie je medewerkers gemotiveerd?

Dankzij het werken met de nieuwste technologiën, bij verschillende opdrachtgevers met ieder hun unieke behoeften. Daarnaast wordt er geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling van collega’s.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem contact op met onze support desk, die kunnen je verder helpen.

Bel of mail ons

Offertepopup