Spring naar content

Back up en Recovery

Ransomware proof modern back-up volgens de hoogste beveiligingsstandaarden

Ongeacht de workload we stellen all data centraal veilig

Realiseer aantoonbare verbeteringen voor je (bestaande) back-up & recovery snelheid, ransomware protectie en kostenefficiëntie. Ongeacht de workload – binnen de multi-cloud met SaaS, onpremise of IaaS en publieke cloud – , we kunnen alle data centraal veilig stellen op een geïsoleerde en veilige locatie.

De voordelen van back-up en recovery waaronder Microsoft 365-back-up

Back-up & restore: Betrouwbare back-up systemen zijn essentieel voor gegevensbescherming. Ze bieden versiebeheer en herstelmogelijkheden, waardoor je verloren of geïnfecteerde bestanden kunt herstellen naar iedere gewenste locatie.

Multicloud:
Een multicloud-aanpak zorgt voor flexibiliteit en risicospreiding. Door gegevens over meerdere cloudplatformen te verspreiden, verminder je de afhankelijkheid van één enkele provider. Veel partijen bij Dovilo hebben hun data bij SAAS/ IAAS providers staan en een centrale kopie bij ons.

Ransomware-proof:
Ransomware-proof oplossingen beschermen back-ups tegen aanvallen door gebruik te maken van encryptie, immutable backups, airgap en logisch gescheiden omgevingen. Dit creëert een virtuele luchtsluis die data beschermt tegen modificatie of verwijdering door kwaadwillenden.

Complete ontzorging voor een vaste prijs per maand met back-up-as-a-service

Voor elke organisatie die waarde hecht aan de beschikbaarheid, integriteit en veiligheid van haar gegevens, is een centrale back-up en restore oplossing in een multicloud landschap geen luxe, maar een noodzaak. Het is de sleutel tot veerkracht in een wereld waarin de enige constante verandering is. Het stelt organisaties in staat om te herstellen van de onvermijdelijke stoten die het digitale leven uitdeelt, en om te blijven drijven in de zee van onzekerheid die de moderne bedrijfswereld kenmerkt.

Dankzij een decennia lange focus op datamanagement zijn wij in staat efficiënt, daadkrachtig en snel te opereren met centraal veiligstellen en herstellen van alle data binnen een IT-infrastructuur. Makkelijk, veilig en snel back-ups maken waar jouw ICT team geen omkijken naar heeft, kies dan voor back-up-as-a-service.

Onze partners

Met deze partners werken wij

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem contact op met onze support desk, die kunnen je verder helpen.

Bel of mail ons

Offertepopup