Performance as a Service

Klanten haken meteen af als een webpagina traag is. Als uw bedrijfsapplicaties niet vlot werken, gaat dat ten koste van de productiviteit. Performance bottlenecks opsporen en systemen optimaal op elkaar afstemmen vereist de nodige expertise. Met PERFaaS van Dovilo krijgt u een monitorsysteem zonder de beheerzorg, maar wel met rapportages inclusief trendanalyses en verbetervoorstellen, en dat alles tegen een vast bedrag. Zodoende genieten uw klanten en medewerkers altijd van de beste performance van uw bedrijfssystemen.

Constante verbetering

Zorgen voor een optimaal werkende infrastructuur vraagt om voortdurende aandacht. Daarom monitoren wij uw systemen continu. Daarbij registreren onze tools tal van gegevens met betrekking tot beschikbaarheid, resource gebruik, latency en kostenstructuur. De geavanceerde werking van onze tooling zorgt ervoor dat uw bedrijfsprocessen hiervan geen hinder ondervinden.

Deze meetgegevens analyseren wij en daarvan sturen wij regelmatig rapportages. Daarmee heeft u inzicht in bijvoorbeeld performance trends. Tevens krijgt u een advies ter verbetering van de infrastructuur. Daarbij zorgen we dat dit in lijn is met de behoeften. Voor archiefdata bijvoorbeeld is normaliter niet de hoogste performance nodig. Onze aanbevelingen houden hiermee rekening, zodat u door een optimale afstemming niet meer kosten maakt dan nodig.

Ook als eenmalig project

Voordat u een migratietraject start of de infrastructuur gaat vervangen, wilt u natuurlijk weten wat de gevolgen voor de performance zijn. Dat geldt bij uitstek als een doelstelling hierbij de verbetering van de gebruikerservaring of performance is. Met name voor omgevingen vanaf 100 virtuele machines is dit interessant en bieden we deze dienst daarom als project aan voor een eenmalige inventarisatie.

Wij monitoren dan uw bestaande infrastructuur gedurende een bepaalde tijd. Net als bij de continue optimalisatie voeren we een analyse uit en krijgt u advies over de migratie of vervanging. Voor de nieuwe omgeving gebruiken we vervolgens dezelfde aanpak. Zodoende krijgt u inzicht in de impact van het project op de performance. Afhankelijk van de situatie kan dit zelfs vooraf gedaan worden, bijvoorbeeld in een testomgeving bij een cloud provider. Zodoende voorkomt u bij voorbaat mogelijke teleurstellingen.

Meer weten over Performance-as-a-Service? Onze specialisten staan u graag te woord.

Whitepaper downloaden

    Met dit formulier verzamelen we uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en bedrijfsgegevens om u toegang te kunnen geven tot het gevraagde bestand. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij de door u ingediende gegevens beheren en beschermen.