Nieuws2022-09-07T16:52:45+02:00

Nieuws

Hier vindt u de diverse nieuwsberichten over Dovilo. Bent u op zoek naar een artikel dat niet langer online staat? Neem contact op met onze redactie via info@dovilo.eu.

De 6 R’s van migratie

De 6 R's van migratie is een raamwerk dat wordt gebruikt om verschillende benaderingen te categoriseren die organisaties kunnen volgen bij het migreren van hun IT-systemen en applicaties naar een nieuwe omgeving. Elke "R" staat voor een andere strategie voor migratie. Dovilo houdt koers op zorgeloos versnellen vanuit ICT door middel van de inzet van dit raamwerk voor haar wendbare hybride oplossingen voor koersvaste cloud transformaties.

|

Dovilo’s expertise in het versnellen van innovatie van ICT met modern Business Continuity Management

Het benutten van ICT om innovatie te versnellen en tegelijkertijd moderne BCM-praktijken te integreren vergt expertise. In dit artikel wordt ingegaan op Dovilo's expertise op dit gebied en de benodigde technologie voor het opsporen, voorkomen, reageren en herstellen van ICT-systemen.

|

Versnellen vanuit ICT met DevOps & Microsoft

Kwaliteit en efficiënter werken kan allemaal dankzij automatisering. Soms vergeten we in ons enthousiasme waar ICT voor dient. Dovilo houdt koers op zorgeloos versnellen vanuit ICT door middel van inzet van voorgedefinieerde templates in combinatie met de nieuwste mechanismen zoals Bicep van Microsoft.

|

Office 365 data is kwetsbaar, en zo kan het worden beschermd!

Door Office 365 hebben medewerkers meer flexibiliteit dan ooit tevoren. Onafhankelijk van waar ze zich bevinden zijn ze productief. Ze kunnen bij hun documenten en gegevens, zonder dat ze op kantoor hoeven zijn. Dat vraagt echter wel om nieuwe manieren om de data te beschermen tegen verlies.

|
Ga naar de bovenkant