Nieuws2020-02-06T12:48:02+01:00

Nieuws

Hier vindt u de diverse nieuwsberichten over Dovilo. Bent u op zoek naar een artikel dat niet langer online staat? Neem contact op met onze redactie via info@dovilo.eu.

Heeft u controle over uw data in de cloud?

Bedrijven zijn sterk afhankelijk van hun automatisering en data. Niet alleen kennisintensieve bedrijven, maar ook logistieke- of productiebedrijven omdat ook deze steeds meer zijn geautomatiseerd. Gaat er data verloren of komt productie stil te leggen, dan gaat dat direct ten koste van de omzet. Daarom wil ieder bedrijf grip houden op de eigen data en de goede werking van applicaties, ook in de cloud.

|

Waar moet u op letten als u data opslaat in de (public) cloud?

De cloud is safe by design. Mede omdat de grote cloud providers zich bij de ontwikkeling van de cloudtechnologie bewust waren van de mogelijke gevaren van het verplaatsen van data via internet. Zij doen er dan ook alles aan om de cloud optimaal te beveiligen. Clouddiensten zijn immers hun inkomsten en hun toekomst en dus hebben ze er direct baat bij dat bedrijven en consumenten vertrouwen hebben in de cloud.

|

Zelf uw ideale hybride omgeving inrichten met standaard building blocks: cloud-in-a-box

Het wordt als het nieuwe IT utopia verkocht, maar overstappen naar de cloud is in de praktijk niet zo eenvoudig. Het heeft nogal wat voeten in de aarde om uw huidige applicaties om te zetten en de cloudomgeving specifiek voor uw organisatie te configureren. Niet alle applicaties werken namelijk optimaal vanuit de cloud. Denk aan op maat gemaakte legacy applicaties. Hybride, oftewel the best of both cloud en on-prem, is daarom vaak de beste oplossing, maar hoe regelt u dit eenvoudig?

|
Ga naar de bovenkant