Nieuws2022-09-07T16:52:45+02:00

Nieuws

Hier vindt u de diverse nieuwsberichten over Dovilo. Bent u op zoek naar een artikel dat niet langer online staat? Neem contact op met onze redactie via info@dovilo.eu.

D&B selecteert Dovilo als nieuwe ICT partner voor ambitieuze ambities

IT complexiteit terugbrengen, IT security verhogen, innovatie doorvoeren en een gespecialiseerde ondersteuningspartner voor het huidige D&B ICT team. Dat waren de vraagstukken en doelstellingen die D&B had uitgeschreven in een Request For Proposal (RFP).

|

De 6 R’s van migratie

De 6 R's van migratie is een raamwerk dat wordt gebruikt om verschillende benaderingen te categoriseren die organisaties kunnen volgen bij het migreren van hun IT-systemen en applicaties naar een nieuwe omgeving. Elke "R" staat voor een andere strategie voor migratie. Dovilo houdt koers op zorgeloos versnellen vanuit ICT door middel van de inzet van dit raamwerk voor haar wendbare hybride oplossingen voor koersvaste cloud transformaties.

|

Dovilo’s expertise in het versnellen van innovatie van ICT met modern Business Continuity Management

Het benutten van ICT om innovatie te versnellen en tegelijkertijd moderne BCM-praktijken te integreren vergt expertise. In dit artikel wordt ingegaan op Dovilo's expertise op dit gebied en de benodigde technologie voor het opsporen, voorkomen, reageren en herstellen van ICT-systemen.

|

Versnellen vanuit ICT met DevOps & Microsoft

Kwaliteit en efficiënter werken kan allemaal dankzij automatisering. Soms vergeten we in ons enthousiasme waar ICT voor dient. Dovilo houdt koers op zorgeloos versnellen vanuit ICT door middel van inzet van voorgedefinieerde templates in combinatie met de nieuwste mechanismen zoals Bicep van Microsoft.

|
Ga naar de bovenkant