Zorgeloos versnellen vanuit ICT

Hybride oplossingen voor koersvaste cloud transformaties

Als daadkrachtige pioniers van de hybride cloud, hebben wij kennis en ervaring van de mix van datacenter, private cloud en public cloud. Onze Dovilo Multicloud. Waar wij onze klanten helpen met wendbare hybride oplossingen voor koersvaste cloud transformaties.

Hier hebben we ons proces op gelegd om de best mogelijke oplossing te selecteren en te adviseren.

Dit is vastgelegd in ISO-9001 en daarmee kunnen we garanderen dat de oplossing altijd doet wat wij beloven.

Onze hybride oplossingen voor koersvaste cloud transformaties

Cloud Azure-oplossingen en -services met automation

Onze Cloud Azure-oplossingen en -services bieden een flexibele en schaalbare infrastructuur, waarbij automatition ervoor zorgt dat uw organisatie altijd efficiënt en productief is. Dovilo is niet groot, wel lekker flexibel en daadkrachtig. Processen zijn op één A4 te lezen en volledig geautomatiseerd. Dit kan leiden tot meer business succes door de operationele kosten te verlagen en de snelheid en efficiëntie van uw organisatie te verbeteren.

24×7 monitoring en beheer van hybride cloud

Onze 24×7 monitoring- en beheerservices zorgen ervoor dat uw hybride cloudinfrastructuur altijd beschikbaar, veilig en efficiënt is. Dit kan leiden tot meer zakelijk succes door downtime te verminderen, de beveiliging te verbeteren en ervoor te zorgen dat uw organisatie altijd effectief kan werken.

Microsoft-beveiligingsoplossingen en -services

Onze Microsoft-beveiligingsoplossingen en -services bieden een robuuste beveiliging voor uw organisatie, waarbij baseline en compliance ervoor zorgen dat uw systemen altijd beschermd zijn. Persoonlijk, bij Dovilo heb je direct je vast engineer aan de lijn. Dit kan leiden tot meer business succes door het risico op inbreuken op de beveiliging te verkleinen en ervoor te zorgen dat uw organisatie voldoet aan de branchevoorschriften en -normen.

Back-up- en recovery services

Onze back-up- en recovery services beschermen uw infrastructuur tegen productiviteitsverlies en ransomware-aanvallen, zodat uw organisatie altijd effectief kan werken. Passievolle mensen, met diepgaande expertise van hybride cloud. Dit kan leiden tot meer business succes door het risico op gegevensverlies te verminderen en ervoor te zorgen dat uw organisatie altijd operationeel is.

Flexibele multi-cloud IaaS-services

Onze flexibele multi-cloud IaaS-services bieden een schaalbare en flexibele infrastructuur, met 24×7 monitoring en beheer, zodat uw systemen altijd beschikbaar, veilig en efficiënt zijn. Dovilo kan naadloos meegroeien met de klant met tijdelijke capaciteit in mensen of middelen. Dit kan leiden tot meer business succes door de operationele kosten te verlagen, de beveiliging te verbeteren en ervoor te zorgen dat uw organisatie altijd operationeel is.

Efficiënte en moderne oplossingen op locatie

Onze efficiënte en moderne oplossingen op locatie bieden eenvoudig beheer en schaalbaarheid, met naadloze integratie met hybride cloudinfrastructuur, zodat uw organisatie altijd productief en efficiënt is. Wij doen dit door bewezen oplossingen te leveren. Dit kan leiden tot meer business succes door de operationele kosten te verlagen, de efficiëntie te verbeteren en ervoor te zorgen dat uw organisatie en medewerkers altijd productief zijn.

Laat uw organisatie morgen al zorgeloos versnellen vanuit ICT

Met passie voor techniek en commercie omarmen we innovatie en vinden we iedere dag nieuwe manieren om het nóg beter te doen.

Wilt u een stap vooruit?

Wij denken met onze klanten mee hoe ICT slimmer ingezet kan worden zodat het de business en de mensen kan versnellen.

Ervaar de daadkracht van Dovilo en neem contact op.