Overheid

De overheid is een essentiële pijler van de samenleving. Met de komst van informatietechnologie heeft de overheidssector ingrijpende transformaties ondergaan. De digitalisering van overheidsdiensten heeft de transparantie, efficiëntie en toegankelijkheid verbeterd. Burgers en organisaties verwachten steeds meer. Met de toegenomen afhankelijkheid van technologie komt echter het risico van cyberdreigingen en inbreuken op de beveiliging met zich mee.

Uitdagingen

 • Cyber security bedreigingen
 • Gegevensverlies en productiviteitsverlies
 • Naleving en regelgevende vereisten (zoals de NIS2 richtlijn voor Netwerk- en informatiebeveiliging)
 • Gebrek aan samenwerking (o.a. systemen, mensen, instanties)
 • Voldoen aan toenemende eisen om duurzamer te worden
 • Inefficiëntie en foutgevoeligheid in handmatige processen

Wij staan aan uw zijde

 

 

Als daadkrachtige pioniers van hybride cloud staan we aan uw zijde met:

 • Ons heldere werkproces vastgelegd in ISO 9001: analyse, ontwerp, project, onderhoud
 • Wendbare hybride oplossingen voor koersvaste cloud transformaties
 • Beveiligingsmaatregelen vastgelegd in ISO 27001 over al onze oplossingen en diensten
 • Veel ervaring en ruim 100 hybride cloud oplossingen geleverd
 •  

Trends en ontwikkelingen

De overheidssector, zowel op centraal als op lokaal niveau, heeft de afgelopen jaren ingrijpende veranderingen ondergaan, waarbij de nadruk lag op het verbeteren van efficiëntie, transparantie en veiligheid. Een van de belangrijkste trends in de branche is de toenemende acceptatie van informatietechnologie om processen te stroomlijnen en automatiseren, en services te verbeteren. Dit omvat de implementatie van e-overheidsdiensten, zoals online portalen en digitale betalingssystemen, die het voor burgers gemakkelijker hebben gemaakt om met hun overheid te communiceren. Bovendien komt er steeds meer nadruk te liggen op cyberbeveiliging en gegevensprivacy, aangezien overheden steeds afhankelijker worden van technologie om gevoelige informatie op te slaan en te verwerken.

Wij helpen overheidsinstanties op zowel centraal lokaal als niveau op deze ontwikkelingen in te spelen en geven ze wendbaarheid, daadkracht en innovatie. Dit doen wij met onze Daadkrachtige Innovatie Methodiek. Met excellente technologie, ons heldere werkproces en diepgaande expertise van hybride cloud realiseren we een optimaal resultaat voor de continuïteit van overheidsdiensten en verhoging van uw productiviteit.

Benieuwd hoe jouw organisatie morgen al zorgeloos kan versnellen vanuit ICT? Neem dan contact met ons op.

Klant aan het woord

Wij zijn de trots op de samenwerking met onze klanten. Wist u dat wij gemiddeld een beoordeling een 8 of hoger krijgen?

Gemeente Weststellingwerf

Van een nieuw platform naar een volledig managed solution. Lees hoe Gemeente Weststellingswerf is overgegaan naar een omgeving die de continuïteit van gemeentelijke diensten garandeert en een aanzienlijke besparing op totale operationale IT kosten heeft gerealiseerd.