Werkplek op maat
de beste configuratie voor uw situatie

Virtuele werkplekken kunnen op verschillende manieren worden gebouwd: volledig in de public cloud of remote toegang tot een on-prem locatie. Wij kijken vooraf welke opstelling het beste past bij uw organisatie. Hiervoor meten wij in de analysefase welke opzet gebruikers de beste ervaring geeft. Op basis van een uitgebreide analyse geven we advies over de beste configuratie. Afhankelijk van uw wensen nemen we hierin ook advies mee over beveiliging, beheer en back-up management.

U kiest vervolgens wat het beste is voor de organisatie, qua performance, gebruiksgemak, kosten en wensen voor de toekomst: public of private cloud of een hybride oplossing.

Naast configuratie van uw werkplek kunnen we u helpen met:

Hybride of volledig cloud?

In sommige gevallen kan het beter zijn sommige applicaties nog niet naar de cloud te brengen. Bijvoorbeeld omdat u een legacy applicatie op maat heeft, omdat het minder kostenefficiënt is of vanwege performance issues. Wat de reden ook is, wij zorgen voor een hybride oplossing waarbij gebruikers eenvoudig en overzichtelijk toegang krijgen tot alle applicaties via hun virtuele werkplek.

Voor de gebruiker maakt het niet uit waar de werkplek draait. Zij hebben 24×7 toegang tot alle applicaties en e-mail vanaf elke locatie. De werkplekken worden ingericht met de Microsoft 365 werkplekoplossing en uw eigen vertrouwde applicaties. Omdat uw medewerkers al bekend zijn met deze programma’s, zal deze samenwerkingsomgeving snel worden geadopteerd. Via een centrale ‘marketplace’ kunnen medewerkers zelf kiezen welke applicaties ze willen installeren.

Belangrijk om te weten: uw virtuele werkplekken worden ingericht
met uw eigen en Microsoft applicaties uit een centrale cloud.

Optimale bandbreedte op elk moment

Dankzij slimme software ziet het systeem op elk moment of er voldoende bandbreedte is. Zo niet, dan start hij applicaties offline op. Medewerkers hebben op die manier op elk moment de meest optimale gebruikerservaring.

Wilt u lezen hoe u een volledig geïntegreerde werkplek voorbereidt en inricht?

Waarom Dovilo als implementatiepartner?

Dovilo is Microsoft Silver Partner in het Microsoft Cloud Service Provider Programma. Deze titel hebben we verdiend op basis van onze kennis en kunde van Microsoft Technologie. Wij kunnen u helpen met alle Microsoft cloud services van het Microsoft CSP programma, zoals Office365 en Azure. Deze Microsoft software kunnen we bovendien combineren met onze eigen IAAS-diensten en Workplace Services in de cloud. Daarmee bent u niet gebonden aan één leverancier. Dovilo fungeert als uw one-stop shop voor de verschillende oplossingen. Wij beheren uw werkplek als totaaloplossing, veilig vanuit de (hybride) cloud.