Clouddiensten

Op basis van uw eisen en wensen realiseren wij met geselecteerde technologie de juiste public, private en hybrid cloud oplossingen. Dit kan bijvoorbeeld middels ons eigen cloud platform. Deze biedt een veilig alternatief voor bedrijven die op zoek zijn naar een oplossing waarbij controle op IT wordt behouden. Daarbij bieden wij SLA’s voor beschikbaarheid én performance. Ook adviseren en assisteren wij met de integratie van private en public cloud diensten van derden.

Bekijk onze cloud diensten:

Archive as a Service

Archive as a Service

Archive as a Service (AaaS) helpt u bij het identificeren van de geschikte secundaire data en archiveert deze vervolgens naar goedkopere opslagmedia.

Back up as a Service

Speciaal voor klanten die wél de controle over hun back-ups willen behouden, maar niet willen investeren in het beheer en onderhoud van de onderliggende systemen.

Disaster Recovery as a Service

Disaster Recovery as a Service

Voor uitwijk onafhankelijk van uw infrastructuur, zonder hoge kosten of extra inspanning van uw IT-beheerders.

Fileserver as a Service

Fileserver as a Service

Fileserver as a Service (FaaS) helpt u bij het consolideren van al uw bestanden wereldwijd en een centraal lock-in, backup en levert lokale performance met centrale Cloud storage.

Infrastructure as a Service

Breng uw bare metal systemen, virtual machines of VDI’s snel in de cloud bij Dovilo en combineer deze vervolgens met public cloud diensten of zelfs een community cloud.

Performance as a Service

Performance as a Service

Slimme organisaties zorgen voor een goede end-user ervaring. Dit vereist een constante optimalisatie van infrastructuur. Om de prestaties moeiteloos te monitoren en actief  te verbeteren biedt Dovilo PERFaas.

Storage as a Service

Het onderhouden van eigen storage infrastructuur is vaak kostbaar en arbeidsintensief. Met STaaS beschikt u eenvoudig over een storage platform met de gewenste performance, schaalbaarheid en beveiliging.

Wireless as a Service

Wireless as a Service

Een robuust en veilig draadloos netwerk voor ieder kantoor, volledig schaalbaar en tegen een voorspelbare prijs per maand.