Security Assessment: Snel de belangrijkste verbeterpunten bepalen

Bij Dovilo begrijpen we dat in het snel evoluerende digitale landschap van vandaag de bescherming van uw bedrijf tegen cyberdreigingen van het allergrootste belang is.

Weet u waar u staat met uw security posture – algemene stand van zaken rond de inrichting van uw organisatie haar IT-security landschap? Hoe weet u of u aan alles gedacht heeft?

Dovilo heeft de Zero Trust mindset geadopteerd als de kapstok om de juiste maatregelen te treffen om de security posture te verhogen van organisaties.

Met ons Security Assessment kunt u kwetsbaarheden identificeren en risico’s beoordelen, waarbij een volledig rapport de te nemen stappen bevat voor uw organisatie om tot een hoger niveau te komen vanuit de balans tussen bedrijf continuïteit en productiviteit. Wij staan aan uw zijde om van daaruit robuuste oplossingen te implementeren en beheren die uw waardevolle bezittingen beschermen.

Waarom kiezen voor Dovilo’s Security Assessment?

Expertise: Met jarenlange ervaring in moderne werkplek, hybride cloud en cybersecurity brengt ons team van doorgewinterde professionals een ongeëvenaard niveau van expertise met zich mee. We hebben bedrijven in verschillende sectoren met succes geholpen bij het identificeren en beperken van beveiligingsrisico’s met bewezen oplossingen zoals Microsoft’s “Defender for Endpoint” en “Identity & Access Management” voor hun specifieke behoeften.

Holistische aanpak: Onze beveiligingsbeoordeling is geen one-size-fits-all oplossing. We analyseren nauwgezet uw volledige Microsoft 365 en Azure omgeving. Deze holistische aanpak garandeert dat geen middel onbeproefd blijft bij het blootleggen van kwetsbaarheden die uw activiteiten mogelijk in gevaar kunnen brengen.

Bewezen tools: Microsoft secure score ingewikkeld? Hoe pak ik dat aan? Vanuit ons security assessment gaan we er dieper op in waar u staat als organisatie en wat zijn de low-hanging fruits. Vergelijk met benchmarks en stel Key Performance Indicators (KPI’s) vast. De basis hiervoor is de Microsoft Secure Scoore. U kunt er zeker van zijn dat uw systemen onder de loep worden genomen met de modernste hulpmiddelen om de grootst mogelijke nauwkeurigheid te garanderen.

Een volledig rapport met de te nemen stappen

Geprioriteerde aanbevelingen: Niet alle kwetsbaarheden zijn gelijk. In ons rapport vindt u een lijst met aanbevelingen met prioriteit, zodat u uw middelen kunt richten op het eerst aanpakken van de meest kritieke problemen. Dit zorgt voor een efficiënte toewijzing van tijd en moeite bij het versterken van uw digitale infrastructuur.

Duidelijke inzichten: ons volledige rapport biedt een overzicht van de belangrijkste bevindingen uit onze uitgebreide beveiligingsbeoordeling. Het wordt gepresenteerd in een gemakkelijk te begrijpen formaat en biedt duidelijke inzichten in de kwetsbaarheden die we hebben ontdekt, de potentiële impact van deze kwetsbaarheden en de urgentie om deze aan te pakken.

Risicobeoordeling: We identificeren niet alleen kwetsbaarheden – we helpen u de bijbehorende risico’s te begrijpen. Ons rapport schetst de mogelijke gevolgen van uitbuiting, zoals datalekken, financiële verliezen en reputatieschade. Hierdoor kunt u weloverwogen beslissingen nemen over risicotolerantie en risicobeperkingsstrategieën.

Het Dovilo-verschil, daadkrachtige pioniers van hybride cloud

Toegewijde ondersteuning: Onze inzet voor uw veiligheid eindigt niet bij de beoordeling en aanbeveling. Ons team van experts staat klaar om u te begeleiden bij de implementatie en het onderhoud van de aanbevolen beveiligingsmaatregelen, zodat u verzekerd bent van een naadloze overgang naar een veiligere digitale omgeving.

Continue verbetering: Cyberbedreigingen evolueren voortdurend, en dat geldt ook voor onze oplossingen. Wij werken met u samen om een plan voor continue verbetering op te stellen, waarbij we ons aanpassen aan opkomende bedreigingen en technologieën om uw verdediging veerkrachtig en up-to-date te houden.

Naar een volwassen security van uw (hybride) cloudomgeving

Wilt u de beveiliging van uw (hybride) cloudomgeving naar een hoger niveau brengen? Of wilt u laten doormeten hoe goed uw omgeving beveiligd is? Neem dan contact met ons op.

Wij kunnen met een compacte vragenlijst snel bepalen op welk niveau u zich bevindt en waar verbeterpunten liggen.