Carrières bij Dovilo

Passie, plezier en ICT

Bij Dovilo maak je het verschil voor klanten én jezelf. Onze mensen zijn allemaal ambitieuze professionals die zich iedere dag inzetten om de beste kwaliteit te leveren. Daar mag natuurlijk ook wat tegenover staan. Daarom zorgt Dovilo voor een gezonde mix van plezier, kennis, en uitdaging. En dat werpt z’n vruchten af!

Ruimte en groei(plan)

Dovilo groeit hard, en we zoeken altijd naar nieuw talent om ons team te versterken. Je krijgt veel ruimte voor de invulling van jouw functie, waarbij we veel waarde hechten aan eigen initiatief. We ondersteunen elkaar waar nodig en bieden allerlei ontwikkelingsmogelijkheden vanuit een gezamenlijk op te stellen groeiplan. Een studieplan en budget als fundament om samen te groeien.

Balans of integratie? Flexibiliteit voor jou

“Work-life” balans of juist een integratie tussen beide? Wij ondersteunen wat het beste bij jou past. Dit doen wij door zo goed mogelijk te begrijpen wat onze individuele mensen van ons nodig hebben om hun ideale “work” en “life” omgeving te stimuleren. Een omgeving om succesvol en productief te zijn. We komen samen op kantoor en hebben tools om remote te werken.

Interessante vraagstukken voor vandaag en morgen

Onze mensen begeleiden onze klanten bij ieder vraagstuk vandaag en morgen van hybride cloud. Met passie voor techniek en commercie omarmen we innovatie en vinden we iedere dag nieuwe manieren om het nóg beter te doen. We dagen onszelf en onze klanten graag in positieve zin uit, om het beste uit elkaar te halen.

Activiteiten die we samen doen

Gezellige teamuitjes en activiteiten. In 2022 hebben wij in schitterende Trabant auto’s gereden en zijn daarna gaan afsluiten bij een heerlijk restaurant. Wij vinden het belangrijk om tijdens drukke periodes de tijd te nemen voor ontspannen activiteiten.

Kom werken bij Dovilo

Wil jij werken in een dynamische omgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling? Heb je een passie voor ICT, en word je blij van een ‘samen uit, samen thuis’ mentaliteit? Bekijk onze vacatures, of stuur je cv naar info@dovilo.eu en vertel hoe jij samen met ons het verschil gaat maken.