Datamanagement

Data is een kostbaar bezit en moet te allen tijde beschikbaar zijn. Bovendien zorgt wet- en regelgeving in toenemende mate ervoor dat gegevens veilig en overzichtelijk moeten worden opgeslagen. Dit maakt data management een cruciaal onderdeel van iedere bedrijfsstrategie.

De specialisten van Dovilo hebben ruim 25 jaar ervaring op het gebied van storage, disaster recovery, back-up en archivering. Bovendien houden wij nauwlettend de ontwikkelingen in de gaten. Hierdoor kunnen wij op ieder onderdeel van het data management proces adviseren, begeleiden en ontzorgen.

Leer meer over onze data management oplossingen:

Data Storage

Of het nou gaat om eenvoudige of complexe IT-omgevingen, Dovilo zorgt ervoor dat data snel opvraagbaar is tegen zo laag mogelijke kosten.
Lees meer…

Disaster Recovery

Een goed Disaster Recovery Plan groeit mee met het bedrijf. Onze specialisten onderzoeken in overleg de mogelijke rampscenario’s, bijbehorende risico’s en bieden gepaste oplossingen.
Lees meer…

Back-ups

Back-ups zijn onmisbaar voor iedere organisatie die zijn data beschikbaar wil houden. Dovilo ontwerpt en implementeert retentie-strategieën passend bij ieder financieel scenario.
Lees meer…

Archief

Met onze data archiveringsoplossingen wordt oude data inzichtelijk opgeslagen tegen een zo laag mogelijke prijs.
Lees meer…