Hardware en software voor uw werkplekken

Voor de hard- en software van uw virtuele werkplekken bieden we 2 opties, afhankelijk van uw behoeftes:

Uitrol van werkplekken

Dovilo verzorgt de distributie en levering van de apparaten van uw werkplekken. Als onafhankelijke partij kunnen we prijzen van verschillende leveranciers vergelijken en uw assets voor de beste prijs leveren.

 • Overzicht van uw assets in uw eigen clientportal

Alle administratieve handelingen nemen we uit handen. Wij registreren van elk apparaat de serienummers en licentiecodes en de gebruiker in uw eigen clientportal  . Daarin kunt u zelf makkelijk wijzigen of apparaten toevoegen, ook als deze niet via Dovilo zijn aangeschaft. Ook de onderhoudstermijnen en licentievoorwaarden van uw software staan hierin vermeld. Indien gewenst bewaken wij deze voor u. U heeft op elk moment inzicht in de status en het werkelijke gebruik van uw assets.

 • Software en licentiebeheer

Naast de hardware kunnen we uw werkplek volledig naar wens inrichten met de benodigde software. Als Microsoft Silver Partner in het Microsoft Cloud Service Provider Programma kunnen we uw gebruikers direct toegang geven tot alle Office 365 producten. In uw portal heeft u op elk moment overzicht over het maandelijks verbruik en kunt u zelf licenties toevoegen. De facturatie verloopt volledig automatisch. Ook adviseren we graag over uw licentieverbruik, zodat u nooit betaalt voor ongebruikte licenties. Meer over licentiebeheer.

 • Uitbreiding werkplekbeheer

U kunt het onderhoud van uw werkplekken uitbreiden met beheer, waarbij u kunt kiezen uit:

  • support
   • Reactieve, technische ondersteuning (3elijns) voor uw ICT-afdeling bij incidenten.
  • beheer
   • Proactief beheer, waarbij uw ICT-omgeving actief wordt gemonitord. Hiermee garandeert u een stabiele gebruikersomgeving en voorkomt u problemen in veel gevallen al vooraf. Ook het updaten en het toevoegen van gebruikers kunt u opnemen in uw beheercontract.
   • Service window mogelijkheden zijn er van kantoortijden tot en met 24×7.
   • Daarnaast kan Dovilo helpen met contract- en vendormanagement, mobile device management, endpoint security, back-up van Office365 diensten, capaciteitsbeheer, performance monitoring en tweaking.

Werkplek as a service

Onze Werkplek as a service is een fullservice oplossing, inclusief onderhoud, licenties en proactief beheer. Hiermee beschikken uw medewerkers over een volledige (thuis)werkplek voor een vaste prijs per maand. Met deze oplossing heeft u geen omkijken naar het inrichten en onderhouden van werkplekken. Alles van de laptop zelf tot het inrichten en toesturen naar de medewerker regelen wij. Ook andere onderdelen als een scherm, toetsenborden en muis, of zelfs een bureau kunt u uitbesteden. Wij zorgen dat de medewerker direct aan de slag kan.

Wilt u weten welke oplossing het beste bij u past? Of heeft u vragen over virtuele werkplekken? Neem vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers voor advies op maat.