Daadkrachtige Innovatie Methodiek

Voorkom vertraging en realiseer business verbeteringen

Start met het realiseren van aantoonbare verbeteringen op benodigde functionaliteit, samenwerking, beveiliging, flexibiliteit, processen en innovatie vermogen met Dovilo’s Daadkrachtige Innovatie Methodiek. Excellente technologie, een helder werkproces en mensen met diepgaande expertise van hybride cloud.

Daadkrachtige Innovatie Methodiek verandert de wijze waarop ICT en de business samenwerken; van supporten naar versnellen vanuit ICT.

Door zorgeloos te versnellen vanuit ICT kan er een impact gerealiseerd worden op de bedrijsfcontinuiteit en productiviteit van een organisatie.

Bertram Rutte, Oprichter & CEO Dovilo: “Bij ons staat innovatie niet per se voor iets nieuws leveren, maar echt kijken daar waar je kan verbeteren. We hebben een methodiek ontwikkeld die zichzelf bewezen heeft en die zetten we in bij al onze klanten. Iedere keer als we deze mogen toepassen behalen we het beste resultaat voor onze klanten en zijn we in staat ICT van de klanten te verbeteren op basis van prestatie, kwaliteit en kosten”.

Wij staan aan uw zijde

Als daadkrachtige pioniers van hybride cloud staan we aan uw zijde met:

  • Ons heldere werkproces vastgelegd in ISO 9001: analyse, ontwerp, project, onderhoud
  • Wendbare hybride oplossingen voor koersvaste cloud transformaties
  • Beveiligingsmaatregelen vastgelegd in ISO 27001 over al onze oplossingen en diensten
  • Veel ervaring en ruim 100 hybride cloud oplossingen geleverd

Kennis en tijd voor uw ICT team

Als daadkrachtige pioniers van de hybride cloud, hebben wij kennis en ervaring van de mix van datacenter, private cloud en public cloud. Onze Dovilo Multicloud. Waar wij onze klanten helpen met wendbare hybride oplossingen voor koersvaste cloud transformaties.

Hier hebben we ons proces op gelegd om de best mogelijke oplossing te selecteren en te adviseren. Dit is vastgelegd in ISO-9001 en daarmee kunnen we garanderen dat de oplossing altijd doet wat wij beloven.

Lees meer over de stappen van ons werkproces.

Onze hybride oplossingen voor koersvaste cloud transformaties

Laat uw organisatie morgen al zorgeloos versnellen vanuit ICT

Met passie voor techniek en commercie omarmen we innovatie en vinden we iedere dag nieuwe manieren om het nóg beter te doen.

Wilt u een stap vooruit?

Wij denken met onze klanten mee hoe ICT slimmer ingezet kan worden zodat het de business en de mensen kan versnellen.

Ervaar de daadkracht van Dovilo en neem contact op.