Netwerk & Security

Wat betekent het als uw organisatie slachtoffer wordt van een aanval? Heeft u er wel eens over nagedacht wat de consequenties zijn voor uw bedrijfsvoering? Voor uw klanten?

De omvang en complexiteit van digitale aanvallen nemen toe, mede omdat data mobieler is dan vroeger. Dat betekent dat u op meer fronten uw beveiliging moet aanpassen. En niet alleen voor uw bedrijfscontinuïteit, ook vanuit wetgeving en publieke opinie wordt de druk op veiligheidsmaatregelen groter. Dovilo helpt u met een beveiligingsplan op maat voor uw netwerk.

Totaalpakket aan veiligheidsmaatregelen

Om uw bedrijfscontinuïteit zeker te stellen, bieden we een breed pakket aan veiligheidsmaatregelen. Met een totaalpakket dat diverse producten combineert, beveiligen we uw systemen op basis van de nieuwste en bewezen technologie van onze focuspartners. De toegepaste technologie is koploper in de markt en levert SLA’s van het hoogst mogelijke niveau.

De beveiligingsmaatregelen stemmen we af op uw specifieke situatie. Integratie binnen uw netwerk is namelijk essentieel. Regelmatig zien we oplossingen die elkaar tegenwerken omdat men geen overzicht heeft over de totale hybride ICT-omgeving. Dat kan uw veiligheid ondermijnen.

Daarom zorgen we voor een optimale integratie van firewalls, antibot- en antivirus-software, application control, end-point bescherming en URL-filtering in alle onderdelen van uw netwerk. Daarnaast zetten we emulatie-software in om gevaren te identificeren voordat uw informatie beveiligd wordt opgeslagen.

Security voor uw data

Datamanagement in opgeslagen systemen en tijdens transport is belangrijker dan ooit. Lees over onze security oplossingen om uw bedrijfsdata veilig te stellen.

Zero Trust

Het Microsoft beveiligingsprincipe voor de cloud. Lees hier de uitgangspunten en beveiligingsniveaus waarmee we complexe IT-omgevingen en hybride werkplekken beschermen.

Hybrid cloud security

Een consistente beveiliging voor uw hele hybride netwerk. Met een veilig gevoel inloggen vanaf elke locatie of device.

Data center security

Slimme security oplossingen waarmee u aanvallers voor blijft, dankzij AI en ML. Geen beperkingen voor uw gebruikers en maximale bedrijfscontinuïteit.

Uw business continuity garanderen

Naast een goed beveiligingsplan kan Dovilo u ondersteunen met het opzetten en implementeren van een disaster recovery plan. Hiermee garandeert u business continuity en kunt u na een incident snel weer aan de slag. Ook bieden we 24×7 ondersteuning, waarmee u volledig wordt ontzorgd. Lees meer over onze Disaster Recovery as a Service.

Onafhankelijk beveiligingsadvies

Dovilo is expert op het gebied van datamanagement en beveiliging. Wij opereren onafhankelijk en kunnen daarom de beste oplossing bieden voor uw situatie. Wilt u sparren hoe uw digitale beveiliging beter kan? Maak dan een afspraak met één van onze consultants.