Security oplossingen

Wat betekent het als uw organisatie slachtoffer wordt van een aanval? Wat zijn de consequenties voor uw bedrijfsvoering? Uw klanten?

De omvang en complexiteit van digitale aanvallen nemen continu toe, terwijl nieuwe gevaren uit het niets lijken te ontstaan. Soms bevinden hackers zich zelfs al geruime tijd in uw netwerk, zonder dat u het in de gaten heeft.

Ook de veranderende wetgeving en publieke zichtbaarheid van veiligheidsproblemen leveren vaak nog extra druk.

Bent u beschermd tegen inbreuk op uw netwerk volgens de laatste technologie en tegen de meest actuele aanvalstechnieken? Wij kunnen u helpen en zorgen dat uw IT-omgeving voldoet aan de laatste veiligheidseisen.

Totaalpakket aan veiligheidsmaatregelen

Wij beveiligen uw systemen middels een best-of-breed totaalpakket dat diverse producten combineert, op basis van de nieuwste technologie. Deze stemmen we af op uw specifieke situatie. We zorgen voor een optimale integratie want we willen dat u op een gebruiksvriendelijke manier beschikt over hoogwaardige firewalls, antibot- en antivirus-software, application control, end-point bescherming en URL filtering. Daarnaast zetten we emulatie-software in om gevaren te identificeren voordat uw beveiligde informatie wordt opgeslagen.

Business continuity garanderen

Wilt u uw bedrijfscontinuïteit verder verbeteren? Dan kunnen wij ook ondersteunen met het opzetten en implementeren van een disaster recovery plan, zodat u na een incident snel weer aan de slag kunt. Ook bieden we 24×7 ondersteuning, waarmee u volledig wordt ontzorgd.

Onafhankelijk advies voor uw specifieke situatie

Dovilo is expert op het gebied van data management en beveiliging. Wij opereren onafhankelijk en kunnen daarom de beste oplossing bieden voor uw situatie. Wilt u sparren hoe uw digitale beveiliging beter kan? Maak dan een afspraak met één van onze consultants.