Data Storage

Dataopslag is kostbaar. En volumes nemen alleen maar toe. En daarmee de kosten. Daarom is het zeker de moeite waar om verschillende opties or data storage tegen elkaar af te wegen. Dovilo denkt hierin graag met u mee.

Of het nou gaat om eenvoudige of complexe ICT-omgevingen, wij zorgen voor oplossingen waarmee uw data snel opvraagbaar is, tegen zo laag mogelijke  mogelijk kosten.

Toekomstbestendige dataopslag

Onze specialisten analyseren eerst uw huidige ICT-omgeving en data behoeften. Daarbij houden wij rekening met uw eisen, wensen en toekomstverwachtingen. Op basis van deze informatie ontwikkelen we een opslagoplossing die uw data veilig opslaat.

Opslagoplossing op maat

Ons voorstel is specifiek voor uw organisatie en, in de meeste gevallen, een combinatie van verschillende oplossingen. Zowel block storage als file data systemen behoren tot de mogelijkheden. Voor de dataopslag passen we de benodigde deduplicatie, compressie en andere technologieën toe. Daarmee zorgen we voor een zo hoog mogelijke performance, beveiliging en schaalbaarheid tegen zo laag mogelijke kosten.

Bewezen in de markt

Voor alle dataopslagoplossingen maken we enkel gebruik van hard- en software die zich al bewezen heeft in de markt, van de grotere gespecialiseerde leveranciers.  Hiermee bent u (ook in de toekomst) verzekerd van continuïteit en kwaliteit.

Van big data tot statistische data

De lage latency en access time maken onze storage oplossingen geschikt voor onder andere big data toepassingen, data mining, en hoog transactionele systemen.

Beschikt u over veel statische data, of wordt de data weinig geraadpleegd? Dan kunnen wij ook een (nearline) SAS-oplossing of archiefoplossing. In combinatie met andere technologieën ontwerpen we de meest efficiënte oplossing voor uw organisatie. Daarnaast bieden we cloud storage diensten, zodat u gemakkelijk groeiende datavolumes veilig kan stellen.

Wilt u ook uw data zo efficiënt mogelijk opslaan? Neem contact met op met een van onze specialisten.