Ons verhaal

Zorgeloos versnellen vanuit ICT

Versnellen vanuit ICT met verschillende oplossingen is niet zonder zorgen; beperkte beveiliging, gebrek aan samenwerken en er kan moeilijk ingegrepen worden als er iets misgaat. Dit kost veel tijd en heeft impact op bedrijfscontinuïteit. Dovilo begeleidt bij ieder vraagstuk vandaag en morgen. Hoe? Van adviseren tot leveren en van implementeren tot onderhouden.

Wij zijn daadkrachtige pioneers van hybride cloud, wij zijn Dovilo. We brengen kennis en tijd. Wij geloven dat versnellen vanuit ICT namelijk wél zorgeloos kan. Met excellente technologie, mensen die het verschil willen maken en elkaar iedere dag uitdagen het nog beter te doen.

Wendbare hybride oplossingen voor koersvaste cloud transformaties.

De 8 Do’s van Dovilo

1. Versnellen

 • We denken met onze klanten mee hoe ICT slimmer ingezet kan worden zodat het de business en de mensen kan versnellen.

2. Wendbaar

 • We zijn niet groot, wel lekker flexibel en daadkrachtig. Processen zijn op één A4 te lezen en volledig geautomatiseerd.

3. Persoonlijk

 • Direct je vaste engineer aan de telefoon.

4. Technologie is een middel, geen doel

 • Zonder in te boeten op kwaliteit door bewezen oplossingen te leveren.

5. Wij groeien mee met onze klanten

 • Wij kunnen naadloos meegroeien met de klant met tijdelijke capaciteit in mensen of middelen.

6. Altijd een stap vooruit

 • Met passie voor techniek en commercie omarmen we innovatie en vinden we iedere dag nieuwe manieren om het nóg beter te doen.

7. Niks is ons te gek

 • We dagen onszelf en onze klanten graag in positieve zin uit, om het beste uit elkaar te halen.

8. We staan aan je zijde, 24×7

 • Mis je kennis of tijd of sta je voor een andere uitdaging? Wij lopen niet weg, maar gaan we samen op zoek naar een oplossing.

Het verhaal achter Dovilo

Een ondernemers mindset kenmerkt de oprichter, Bertram Rutte. Een achtergrond in techniek en een passie voor hoe techniek een business enabler kan zijn, zorgde ervoor dat Bertram zich aan de commerciële kant is gaan ontwikkelen. De nieuwsgierigheid naar technologie en de impact ervan is altijd gebleven en dat maakte hem 20 jaar geleden een pionier in de voorloper van de cloud services die we nu kennen. Klanten binnen uiteenlopende industrieën helpen in de aanschaf van hybride cloud oplossingen. Dit bij een beursgenoteerd bedrijf, met vestigingen in 15 landen. Startend vanuit een persoonlijke analyse en gevoed door ambitie besloot hij Dovilo op te richten met de visie dat de technologie excellent moet zijn, maar de mensen het echte verschil maken. Vandaag de dag bestaat Dovilo uit een mooie mix van mensen met expertises die vandaag én morgen nodig zijn om klanten te ontzorgen en te helpen met cloud of hybride oplossingen die de business versnellen.

Bertram Rutte, oprichter Dovilo

De mensen zijn het gezicht van Dovilo en dat is hoe we werken. Geen call center, maar persoonlijk contact met onze engineers, geen uitdaging is ons te gek en we laten onze klanten nooit los, ook als het even tegen zit. Ook zijn we een beetje eigenwijs. Niet u vraagt, wij draaien, maar dagen onze klanten uit om het beste resultaat en ROI te behalen. Daarom hebben we een helder werkproces: analyse, ontwerp, project en onderhoud.

Dat is waar we voor staan en waar we goed in zijn. Wij zijn Dovilo.

Daadkrachtige pioniers van hybride cloud

Een optimaal resultaat voor uw bedrijfscontinuïteit en verhoging van uw productiviteit realiseren? Bekijk onze diensten, of neem contact met ons op om kennis te maken.

Meer weten? Stel uw vraag  Heeft u vragen of opmerkingen? Aarzel niet
  Of neem contact met ons op via +31 (0) 85-486 86 86 of info@dovilo.eu