Transport & Logistiek

Transport en logistiek spelen een cruciale rol in de huidige economie door te zorgen voor een efficiënte verplaatsing van goederen van de ene plaats naar de andere. De branche heeft de afgelopen jaren een digitale transformatie ondergaan, waarbij de integratie van informatie en technologie een belangrijke rol speelt bij het stroomlijnen van activiteiten en het verhogen van de efficiëntie. Terwijl we vooruit blijven gaan, blijft technologie de manier bepalen waarop goederen worden vervoerd en afgeleverd.

Uitdagingen

  • Inefficiënties en foutgevoeligheid in handmatige processen
  • Gebrek aan samenwerking (systemen, mensen)
  • Cyber security bedreigingen
  • Gegevensverlies en productiviteitsverlies
  • Voldoen aan toenemende eisen om duurzamer te worden

Wij staan aan uw zijde

daadkrachtige innovatie methode

Als daadkrachtige pioniers van hybride cloud staan we aan uw zijde met:

  • Ons heldere werkproces vastgelegd in ISO 9001: analyse, ontwerp, project, onderhoud
  • Wendbare hybride oplossingen voor koersvaste cloud transformaties
  • Beveiligingsmaatregelen vastgelegd in ISO 27001 over al onze oplossingen en diensten
  • Veel ervaring en ruim 100 hybride cloud oplossingen geleverd

Trends en ontwikkelingen

De transport- en logistieke sector heeft de afgelopen jaren ingrijpende veranderingen ondergaan, waarbij technologische vooruitgang een sleutelrol speelt bij het vormgeven van de toekomst. Van het gebruik van drones en autonome voertuigen tot de integratie van data-analyse en het Internet of Things (IoT), de industrie evolueert naar een efficiëntere en duurzamere toekomst. De opkomst van e-commerce heeft de industrie ook onder druk gezet om gelijke tred te houden met de vraag naar snelle en betrouwbare levering, wat heeft geleid tot de ontwikkeling van nieuwe distributie- en leveringsmodellen. Informatie en technologie hebben een belangrijke rol gespeeld bij het aansturen van deze trends en ontwikkelingen, het bieden van realtime inzichten, het verlagen van operationele kosten en het verbeteren van klantervaringen. Door de nieuwste technologieën te omarmen, kunnen bedrijven in de transport- en logistieke sector voorop blijven lopen en blijven gedijen in een snel veranderend landschap.

Wij helpen transport & logistieke organisaties op deze ontwikkelingen in te spelen en geven ze wendbaarheid, daadkracht en innovatie. Dit doen wij met onze Daadkrachtige Innovatie Methodiek. Met excellente technologie, ons heldere werkproces en diepgaande expertise van hybride cloud realiseren we een optimaal resultaat voor uw bedrijfscontinuïteit en verhoging van uw productiviteit.

Benieuwd hoe uw organisatie morgen al zorgeloos kan versnellen vanuit ICT? Neem dan contact met ons op.

Klant aan het woord

Wij zijn de trots op de samenwerking met onze klanten. Wist u dat wij gemiddeld een beoordeling een 8 of hoger krijgen?

Kees in ’t Veen Tanktransporten B.V.

Hoe bepaal je wat je nodig hebt voor een nieuwe, stabiele ICT-omgeving op de groei? Lees hoe Kees in ’t Veen Tanktransporten B.V. in 4 stappen soepel is overgegaan naar een nieuwe ICT-omgeving.