Dovilo’s expertise en diensten bieden betrouwbare bescherming voor bedrijven die op Microsoft 365 vertrouwen

Dovilo blijft klanten aantrekken die op zoek zijn naar hoogwaardige beveiligings- en gegevensbeheerdiensten – van onderwijsinstellingen tot adviesbureau’s en maakindustrie- tot transport bedrijven. 

Dovilo heeft onlangs een omgeving beveiligd voor een klant met 700 gebruikers en 15 TB aan kantoorgegevens, waaronder Exchange, Sharepoint, Microsoft Teams en OneDrive. De klant zocht een partner voor periodieke security assessments en 24/7 monitoring op haar gegevensbescherming. Onderdeel hiervan is een uitgebreide back-up beveiligingsoplossing geïntroduceerd, omdat de beperkingen van Microsoft’s retentiebeleid en alle data op een enkel platform als risico wordt gezien. Dovilo heeft dit opgelost door haar  anti-ransomwarediensten voor het Microsoft 365 platform te combineren met een Back-up as a Service voor maximale Microsoft 365-bescherming, waardoor een robuuste bescherming tegen gegevensinbreuken en ransomware-aanvallen wordt geboden.

Wat Dovilo onderscheidt, is haar expertise in Microsoft 365 in combinatie met continuiteit vraagstukken. Dovilo heeft professionals met diepgaande kennis van het platform, waardoor klanten kunnen profiteren van geavanceerde gegevensbeheeroplossingen.

Dovilo biedt state-of-the-art datacenterdiensten, waarbij strenge kwaliteitsprocessen en beveiligingsprotocollen volgens ISO 9001 en ISO 27001 worden gevolgd. Hiermee zijn klanten alvast voorbereid op nieuwe standaarden zoals NIS2.

Voor organisaties die beveiliging, betrouwbaarheid en expertise in hun data op public Cloud platformen zoals Microsoft 365 zoeken, neem vandaag nog contact op om met Dovilo om uw gegevens met een gerust hart toe te vertrouwen aan de pionier van de hybride cloud.

Neem vrijblijvend contact met ons op. We gaan graag het gesprek aan om te kijken hoe u uw omgeving het beste kunt versnellen vanuit ICT.