Daadkrachtige Innovatie methodiek voldoet aan hoge eisen van kwaliteit en veiligheid

Dovilo – daadkrachtige pioniers van hybride cloud – kondigt met trots aan dat het de ISO 9001- en 27001-certificeringen heeft behaald voor zijn datacenter-, security- en cloudservices. Deze internationaal erkende certificeringen tonen de toewijding van Dovilo aan om diensten van hoge kwaliteit te leveren en tegelijkertijd de veiligheid en vertrouwelijkheid van de gegevens van haar klanten te waarborgen.

De ISO 9001-certificering wordt toegekend aan organisaties die hebben aangetoond in staat te zijn consistent producten en diensten te leveren die voldoen aan de eisen van klanten en regelgeving. Het behalen van deze certificering weerspiegelt de focus van Dovilo op kwaliteitsbeheer en haar inzet voor het leveren van betrouwbare en efficiënte diensten aan haar klanten.

De ISO 27001-certificering wordt daarentegen toegekend aan organisaties die een informatiebeveiligingsbeheersysteem (ISMS) hebben opgezet en geïmplementeerd. Deze certificering demonstreert het vermogen van Dovilo om gevoelige informatie en gegevens te beheren en te beschermen, waarbij de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van klantgegevens wordt gewaarborgd.

 

“Bij ons staat innovatie niet per se voor iets nieuws leveren, maar echt kijken daar waar je kan verbeteren. We zijn zeer verheugd dat we deze certificeringen hebben behaald, om onze klanten verder zorgeloos te laten versnellen vanuit ICT. Dit vraagt om diensten van de hoogste kwaliteit waarbij we tegelijkertijd de veiligheid en vertrouwelijkheid van de gegevens van onze klanten waarborgen, aldus Bertram Rutte, Oprichter & CEO Dovilo. Deze prestatie weerspiegelt onze toewijding aan continue verbetering, welke wij met betrekking tot het adviseren, leveren, bouwen en beheren van datacenter ICT infrastructuur en cloud oplossingen nu vanuit onszelf weer een volgende stap in hebben gemaakt.“

Door de certificeringen zal de waarde van dienstverlening van Dovilo die aan klanten wordt geboden verder worden uitgebreid. Beveiligingsmaatregelen zijn vastgelegd in ISO 27001 en zorgen ervoor dat alle omgevingen van de klant extra veilig zijn, doordat Dovilo actief een security beleid voert over alle diensten en oplossingen. De basis van een optimale beveiliging.

Dovilo heeft kennis en ervaring van de mix van datacenter, private cloud en public cloud. De Dovilo Multi-cloud. Dit zijn haar wendbare hybride oplossingen.

We hebben een Daadkrachtige Innovatie Methodiek ontwikkeld –  waar we organisaties helpen met verbeteringen vanuit ICT te realiseren. Van beveiliging tot flexibiliteit en processen tot samenwerking, dit doen we o.a. op basis van excellente technologie aan de Datacenter & networking kant van Cisco en ons heldere werkproces. Met deze certificeringen kan Dovilo met haar Daadkrachtige Innovatie Methodiek haar klanten verder helpen om een optimaal resultaat voor de bedrijfscontinuïteit en verhoging van de productiviteit te realiseren. Daarbinnen heeft Dovilo haar bewezen aanpak voor advies, ontwerp, levering en beheer nu verankerd in ISO-9001 en daarmee kan Dovilo garanderen dat de oplossing altijd doet wat wij beloven.

Laat uw organisatie morgen al zorgeloos versnellen vanuit ICT

Met passie voor techniek en commercie omarmen we innovatie en vinden we iedere dag nieuwe manieren om het nóg beter te doen.

Wilt u een stap vooruit?

Wij denken met onze klanten mee hoe ICT slimmer ingezet kan worden zodat het de business en de mensen kan versnellen.