Bel direct op: +31 85 486 86 86

Fast Track & Premium Projecten

Het DOVILO team is er op gericht een project altijd zo efficiënt mogelijk te realiseren en hiermee kosten te besparen. Tegelijkertijd dient de voorziene oplossing, migratie en bijbehorende dienst integratie voorzien te worden van voldoende aandacht, teneinde de door klant verwachte kwaliteit te leveren. Dovilo bewerkstelligt dit enerzijds door inzet van hoog gekwalificeerd personeel en anderzijds door elke stap in het proces, van start tot oplevering, te bespreken en uit te voeren conform het vooraf afgesproken plan met de opdrachtgever.

Het 'Fast-Track' project 

 

Het Premium project 

Hetzelfde als in Fast Track en biedt nu ook toegang tot complexere integraties, migraties en volledig project management. Dit alles uiteraard in lijn met het ABC van Dovilo.

Premium project management (Prince2 basis) wordt veelal ingezet voor complexere migraties en gecombineerde projecten van vernieuwing en Cloud transformaties.

Transformaties

Dovilo onderkent dat de wegen naar Rome niet in één dag gebouwd zijn, zo ook uw transformatie naar een nieuwe omgeving. Veelal zijn budget en technische afhankelijkheden leidend bij een transformatie. Daarom levert Dovilo vaak in een gefaseerd plan, waarbij in drie of meer fasen een einddoel wordt gerealiseerd met uw IT.

Wilt u meer weten over onze aanpak? Bel ons of mail naar info@dovilo.eu

Partners

vmwareExagridTintriCheck PointZerto

Meer weten? Stel uw vraag

Of neem direct contact op via +31 (0)85 - 486 86 86 of info@dovilo.eu