Een applicatie ontwikkelaar & webhoster levert applicaties middels diverse webportalen aan met evenzoveel netwerkontsluitingen, VPN’s, internetconnectiviteit enzovoorts. Dovilo levert hiervoor een totale oplossing voor backup en uitwijk oplossing vanuit haar datacenter aan.

Er is gekeken naar de RTO & RPO behoefte. Deze bleek gedefinieerd op het herstel binnen 24 uur, echter zij zijn hiermee zelfs verzekerd van 100% herstel binnen een aantal uren. Er is ook gekeken naar de optie om synchroon of nearsynchrone oplossing te bouwen echter daardoor zouden de kosten hoger zijn dan wenselijk voor deze omgeving. Door alle opties mee te nemen is er een gedegen en afgewogen keuze gemaakt.

De componenten van de oplossing bestaan uit:

  • Veeam backup met een Exagrid deduplicatie device
  • Veeam Replicatie
  • ESXi VMware omgeving voor uitwijk
  • Cisco Firewall oplossing en rerouting van IP verkeer
  • Turnkey projectmanagement
  • Support ondersteuning op de complete oplossing gedurende de komende jaren bij testen en calamiteiten.
  • Colocatie in een TIER III datacenter

Dovilo is gecertificeerd partner en levert volledige ondersteuning van advies, selectie voor eigen IT of Cloud tot en met beheer.

Over Dovilo

Dovilo verbindt de open punten in een ICT omgeving tot een totaal oplossing, welke veel beter aansluit bij de hedendaagse dynamische markt en behoeften van bedrijven. Met integratiemogelijkheden tussen private- en publieke cloud, infrastructuur, support- en projectdiensten in een combinatie die ideaal is en past bij de specifieke klantbehoefte. De medewerkers van Dovilo zijn gecommitteerde professionals, die iedere dag klaar staan het maximale te realiseren uit de ICT omgeving van de klant.

Meer weten? Mail naar info@dovilo.eu of bel ons op telefoonnummer 085-4868686

Lees ook verder over onze diensten in het artikel over Business Continuity.