Business Continuity

Hardware storingen, security-problemen, of menselijke fouten: onderbreking van IT-processen ligt altijd op de loer. Een geminimaliseerde hersteltijd voorkomt hoge kosten als gevolg van productie- en dataverlies. Dit is mogelijk met Dovilo’s Business Continuity oplossingen op maat.

Voldoet uw huidige oplossing nog?

Wanneer IT essentieel is voor bedrijfsprocessen heeft u ongetwijfeld al maatregelen genomen om de risico’s en impact van uitval te beperken. Maar na verloop van tijd zijn veel van deze oplossingen niet meer afdoende. De beschikbaarheid en capaciteit van infrastructuur wordt namelijk veelal gebaseerd op verschillende soorten bronnen, zoals on-premise, in datacenters en bij cloud providers. Deze bronnen worden vaak gaandeweg toegevoegd. Complexe failover- en failback-processen zijn dan nodig om de gewenste RTO en RPO te behalen.

Soms is een complete herziening van de infrastructuur nodig om het gewenste niveau van business continuity te bereiken. Vaak kunnen bestaande architecturen echter gehandhaafd worden en zijn enkel aanpassingen in services of configuraties nodig. Dit vereist echter wel de nodige kennis en kunde.

Begeleiding van begin tot eind

Dovilo begeleidt u gedurende het gehele proces, van inventarisatie tot implementatie. Daarbij voeren wij impact en risicoanalyses uit, ontwikkelen we een maatwerk infrastructuurstrategie en integreren we de gewenste services. Dit doen we op basis van verschillende scenario’s, zoals a-synchrone replicatie van hypervisors, storage replicatie en de orkestratie van uitwijk, allen zonder dataverlies. Indien nodig kunnen wij ook ervoor zorgen dat gekwalificeerd personeel tot uw beschikking staat, zodat de oplossing goed wordt beheerd.

Disaster Recovery in de cloud

Geniet online uit- en inwijken de voorkeur, zonder ondehoud van allerlei moeizame processen? Wilt u daarbij de mogelijkheid tot uitwijk naar private of public clouds? Dat kan met onze DR-as-a-Service. Bepaal de RPO en RTO, en Dovilo garandeert de gewenste beschikbaarheid vanuit een dienst of een turn-key project op locatie.

Lees meer over DR-as-a-Service

Gratis Disaster Recovery Gids

Onze gratis disaster recovery gids staat boordevol informatie over diverse oplossingen voor uitwijk naar een ander datacenter of public cloud. Op eenvoudige wijze krijgt u inzicht in uitwijkmogelijkheden, en leert u over workload mobility voor het eenvoudig verschuiven van applicaties tussen verschillende hypervisors.

Vraag de gids aan via info@dovilo.eu, of neem contact met ons op voor meer informatie.

boekjeDR