Op basis van de sterke voorbereiding, de professionele aanpak en de goede referenties van Dovilo heeft OMA de gunning verstrekt voor vervanging van alle backoffice IT op de eigen de datacenters in Nederland, China en de USA.

Door deze opdracht realiseert Dovilo een vervanging voor een modern en toekomstvaste oplossing. OMA had al goede ervaringen met DELL en Microsoft. Nu met de toevoeging van DELLEMC was het mogelijk nog beter aan te sluiten en een oplossing te leveren met de EMC storage productlijnen. Verder zijn alle servers en netwerk componenten vervangen. Resultaat is meer schaalbaarheid, meer capaciteit en een belangrijke besparing op de totale operationele IT kosten. Dovilo deed het tevens goed op de groeiende behoefte naar duurzaamheid.

Bertram Rutte, algemeen directeur Dovilo: “Meer-en-meer vragen onze klanten flexibiliteit en het leveren van meerwaarde op het gebied ontwerp en onderhoud, rekening houdend met Cloud adoptie in de toekomst. Onze product- dienstcombinaties en oplossingen zijn hier leidend in.

Vanuit Dovilo maken wij het verschil door genoeg tijd en aandacht te besteden aan het ontwerp en solide planning waar iedereen zich prettig bij voelt, wij willen de optimale klantervaring realiseren door het leveren van kwaliteit. Alles moet kloppen!”

Dovilo fungeert als primaire leverancier en bedient OMA met een ‘one-stop shop’ principe. OMA kan terecht bij Dovilo voor alle IT apparatuur.