is sinds kort werkzaam bij Dovilo als Sales Manager en graag stellen wij hem dan ook aan u voor. Hij heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de IT-sector. Ter introductie stelden wij hem drie vragen.

Juraj Kordic

Hoe zijn je eerste weken bij Dovilo bevallen?

“Tijdens mijn eerste weken heb ik vooral kennisgemaakt met collega’s & partners waar we veel mee samenwerken. Het is ontzettend gaaf om te zien hoe gedreven onze collega’s, maar ook partners, zijn in deze absurde periode om met elkaar op een totale andere manier samen te werken.

Het aanpassingsvermogen en de energie die hierbij los komt is fantastisch en geeft mij persoonlijk veel inspiratie en vertrouwen in de toekomst.”

Welke kennis en kunde neem jij mee en hoe gaan de partners en relaties van Dovilo dit merken?

“Dovilo heeft zich sinds de oprichting gepositioneerd als kennispartij die klanten helpt en adviseert vanaf het eerste gesprek tot en met de implementatie en dagelijks support hiervan.

De afgelopen 12 jaar heb ik ook altijd op deze manier klanten en partners verder geholpen. Met het beste advies en de juiste mensen om je heen kom je altijd het verst. Op deze manier werk ik het liefst en dit zal ik ook uitdragen richting onze relaties en partners.”

Wat kunnen de relaties en partners van Dovilo de komende tijd verwachten van Dovilo?

“De komende tijd wordt heel druk omdat we met het team en onze partners gaan bepalen wat we willen en kunnen bereiken. Daar gaan we vervolgens concrete en realistische plannen voor maken en onze strategie op bepalen.

We moeten dus keuzes gaan maken, richting geven en dan samen de schouders eronder zetten en volhouden. De huidige- en toekomstige periode zullen geen gemakkelijke tijden worden maar met de juiste instelling en gezonde basis energie gaan we er zeker een succes van maken!”

Kennis maken met Juraj Kordic? Stuur hem dan snel een bericht via juraj.kordic@dovilo.eu.