Succes mogelijk maken

Dovilo draagt bij aan het succes van organisaties door het leveren van kwalitatieve IT-diensten die aansluiten op het budget van de klant.

Hiertoe ontwikkelen, leveren, installeren en beheren wij hybride IT-oplossingen op maat, waarbij wij enterprise datacenter en cloud infrastructuur met elkaar combineren. Daarbij bieden we onze klanten 24/7 support en verschillende financieringsmogelijkheden. Dit is mogelijk dankzij betrouwbare innovatie, schaalbaarheid, beveiliging en beschikbaarheid.

We doen wat wij zeggen… en meer

Kwaliteit is leidend in onze dienstverlening. Voor Dovilo is samenwerking dan ook meer dan een contract. Wij begeleiden tijdens digitale transformaties en maken IT begrijpelijk en beheersbaar. Dit betekent goede documentatie, heldere communicatie en constant zoeken naar de beste oplossing voor de klant. Daarbij zetten we nét dat stapje extra om het beste resultaat te bereiken.

Onze mensen

De kern van ons succes wordt gevormd door onze gedreven mensen; stuk voor stuk ervaren professionals met passie voor techniek in hun DNA. Bij Dovilo doen onze specialisten wat ze leuk vinden en halen zij iedere dag het maximale uit zichzelf. Dat ziet u ook terug in de hoge kwaliteit van onze dienstverlening. En daar zijn we best wel een beetje trots op.

Onze gedeelde passie zorgt er ook voor dat we ambitieus en betrokken zijn. We blijven zoeken naar manieren om het nóg beter te doen. Hierdoor kunnen we innovatieve oplossingen ontwikkelen voor ieder IT-vraagstuk. Want alles moét kloppen. Zo maken wij het verschil voor onze klanten.

Doe meer met Dovilo

Wilt u weten hoe wij uw IT-infrastructuur kunnen optimaliseren? Bekijk onze diensten, of neem contact met ons op om kennis te maken.

Meer weten? Stel uw vraagHeeft u vragen of opmerkingen? Aarzel niet
Of neem contact met ons op via +31 (0) 85-486 86 86 of info@dovilo.eu