Succes mogelijk maken

Dovilo is opgericht door ervaren professionals afkomstig uit de infrastructuur en cloud- ook wel hybride markt genaamd. Door in te spelen op de hedendaagse ontwikkelingen levert Dovilo een verfrissend en professioneel alternatief, waar nodig door gebruik te maken van innovatieve technologieën. Dovilo draagt bij aan het succes van organisaties door het leveren van kwalitatieve ICT-diensten die aansluiten op uw budget.

Hiertoe ontwikkelen, leveren, installeren en beheren wij ICT-oplossingen op maat, waarbij wij enterprise datacenter en cloud infrastructuur met elkaar combineren. Daarbij bieden we onze klanten 24/7 support en verschillende financieringsmogelijkheden. Dit is mogelijk dankzij betrouwbare innovatie, schaalbaarheid, beveiliging en beschikbaarheid.

We doen wat wij zeggen… en meer

Kwaliteit en overleg zijn leidend in onze dienstverlening. Voor Dovilo is samenwerking dan ook meer dan een contract. Wij werken samen in overleg met u aan de beste oplossing. In overleg en in afstemming met uw resources begeleiden wij digitale transformaties en maken wij ICT weer begrijpelijk en beheersbaar. Dit betekent goede documentatie, heldere communicatie en constant zoeken naar de beste oplossing voor de klant. Daarbij zetten we nét dat stapje extra om het beste resultaat te bereiken.

Bertram Rutte – algemeen directeur Dovilo: “De essentie van een goede werkrelatie is de realisering dat je projecten samen tot een succes moet brengen. Door goed maar niet teveel te overleggen weet je van elkaar waar de krachten en behoeftes liggen. Samen bepalen wij waar wij verantwoordelijk voor zijn, wat de verantwoordelijkheid is van de opdrachtgever en waar wij gezamenlijk verantwoordelijk voor zijn.”

Onze mensen

De kern van ons succes wordt gevormd door onze gedreven mensen; stuk voor stuk ervaren professionals met passie voor techniek in hun DNA. Bij Dovilo doen onze specialisten wat ze leuk vinden en halen zij iedere dag het maximale uit zichzelf. Dat ziet u ook terug in de hoge kwaliteit van onze dienstverlening. En daar zijn we best wel een beetje trots op.

Onze gedeelde passie zorgt er ook voor dat we ambitieus en betrokken zijn. We blijven zoeken naar manieren om het nóg beter te doen. Hierdoor kunnen we innovatieve oplossingen ontwikkelen voor ieder ICT-vraagstuk. Want alles moét kloppen. Zo maken wij het verschil voor onze klanten.

Doe meer met Dovilo

Wilt u weten hoe wij uw ICT-infrastructuur kunnen optimaliseren? Bekijk onze diensten, of neem contact met ons op om kennis te maken.

Meer weten? Stel uw vraag    Heeft u vragen of opmerkingen? Aarzel niet
    Of neem contact met ons op via +31 (0) 85-486 86 86 of info@dovilo.eu