Bel direct op: +31 85 486 86 86

Backup, uitwijk & herstel

Back-up & DR blijven een vak apart. Met de ontwikkelingen van virtualisatie en hypervisors zijn er specifiek gerichte oplossingen ontwikkelt voor deze stroming. Echter u heeft ook nog de oude situatie. Wilt u backup windows elimineren en eenvoud van beheer? Wij hebben oplossingen die dat voor u kunnen realiseren!

Dovilo helpt u een strategie te bepalen en de oplossingen in financieel haalbare scenario's neer te zetten. Gaat u splitsen tussen fysiek en virtueel of gaan we alles proberen op te lossen met 1 centrale oplossing?

Primaire aandachtspunten in keuzes voor Dovilo zijn het elimineren van de problemen met back-up en aansluiting vinden van uw back-up strategie bij het business continuity plan. Desgewenst koppelen wij ons advies aan ons Continue Cloud Diensten platform voor uitwijk.

Wat levert u de beste netto opslag volumes met voldoende beschikbaarheid? Dovilo helpt u door te adviseren wat de verwachtingen zijn en voldoende te plannen.

Uiteraard worden alle mogelijke technologiëen, zoals compressie en de-duplicatie technologieën meegenomen in ons advies. Dovilo is gecertificeerd Zerto DR expert, Veeam & Symantec Cloud partner en integrator.

Combineer uw back-up oplossing met Cloud uitwijk dienstverlening 

 

 

Zerto
ExaGrid_Zerto_DS <1 MB11-03-2016
De waarde van Business Continuity1,9 MB26-02-2016
Zerto-CloudReady-Datasheet <1 MB18-09-2014

Partners

ZertoBrocadeExagridCheck PointHP Enterprise

Meer weten? Stel uw vraag

Of neem direct contact op via +31 (0)85 - 486 86 86 of info@dovilo.eu