Bel direct op: +31 85 486 86 86

Continue Cloud Diensten (CCD)

Het CCD-platform is het Enterprise Cloud platform van Dovilo en is een veilig alternatief voor klanten, die zoeken naar een eenvoudige oplossing met behoud van controle op IT. Er is een combinatie met andere private- of publieke Cloud dienstverleners mogelijk, indien u uw redundantie en flexibiliteit wenst te verhogen. De diensten worden geleverd inclusief de benodigde software. De volledige IT back office wordt ondersteund. Van VDI omgeving, virtuele servers tot en met transactionele applicatie servers worden op basis van uitstekende SLA's tegen een prijs per maand aan u geleverd.(pay-per-use)

Service levels zijn verkrijgbaar voor beschikbaarheid én performance garanties. Combineer met eigen IT en publieke Cloud diensten. Dovilo levert expertise op alle Hybride Cloud diensten en de mogelijkheid van complete outsourcing of Cloud bursting van uw front- en backoffice omgevingen. Zie ook veelgestelde vragen over Cloud

Onderstaand een overzicht van de diensten van het CCD platform

hybrid

Backup services
Backup services

Backup is een veel voorkomend vraagstuk welke inmiddels met de recente ontwikkelingen op het gebied van virtualisatie en Cloud haar plek opnieuw heeft ingenomen.

Lees meer »
Cloud Data
Cloud Data

Dovilo levert u een dienst voor hoog-, medium- en archief- performante storage voor al uw dataopslag behoeften tegen een aantrekkelijk tarief.

Lees meer »
Cloud Compute
Cloud Compute

Uw ‘bare-metal’ systemen en virtual machines of VDI's in de Cloud bij Dovilo, al dan niet gecombineerd met public Cloud diensten van derden. Wenst u te koppelen aan een community Cloud? Het kan!

Lees meer »
Disaster Recovery
Disaster Recovery

Uitwijk voorzieningen verdienen uw aandacht en kunnen worden verbeterd. Hoe kunt u dit inregelen zonder de hoge kosten en zonder veel inspanning van uw beheer afdeling?

Lees meer »
Public Cloud
Public Cloud

Met Public Cloud heeft u veel flexibiliteit, een hoge kwaliteit en hogere kosten. Of kan het zo slim dat het u minder kost?

Lees meer »
Elastic Cloud & Integratie
Elastic Cloud & Integratie

We bekijken dit altijd op basis van het Proces, de Mensen, beschikbare Resources. Tenslotte biedt Dovilo een oplossing met extra flexibiliteit.

Lees meer »
Hosting Services
Hosting Services

Wij leveren uitsluitend vanuit TIER III data centers met een SLA van 99,982% beschikbaarheid en ISO27001 toegangscontrole.

Lees meer »

Meer weten? Stel uw vraag

Of neem direct contact op via +31 (0)85 - 486 86 86 of info@dovilo.eu