De Dovilo Privacyverklaring (AVG) geldt voor Dovilo en gelieerde ondernemingen die naar deze Verklaring verwijzen. Hieronder vindt u enkele kernpunten van de Verklaring.

Verzameling van persoonlijke gegevens
Wij verzamelen uitsluitend persoonlijke gegevens ter uitvoering van onze bedrijfsactiviteiten, zoals het verwerken van uw deelname aan een evenement, verwerken van een betaling, het voeren van correspondentie met u, het verstrekken van een abonnement, of het behandelen van een sollicitatie.

We kunnen de informatie die we van u hebben verzameld combineren met informatie die uit andere bronnen. Hierdoor kunnen we de nauwkeurigheid en volledigheid van de informatie de we aan u vertrekken verbeteren en kunnen we ons contact met u beter op u afstemmen.

Daarnaast kunnen we ook informatie verzamelen met betrekking tot het bezoekersgedrag van onze websites. Dit gebeurt volledig anoniem en kan daardoor nooit gekoppeld worden aan persoonlijke informatie.

Waar uw persoonlijke gegevens voor gebruikt worden
Uw gegevens worden gebruikt voor het verwerken van uw aanvragen of transacties. Deze verwerking wordt gedaan door Dovilo of door andere partijen die voor de verwerking noodzakelijk zijn. Ook kunnen we uw gegevens gebruiken om contact met u op te nemen voor bijvoorbeeld klantentevredenheids- en marktonderzoek, of voor marketingdoeleinden, wanneer u hier toestemming voor hebt verleend (opt-in). Daarnaast gebruiken we uw gegevens ter ondersteuning van producten of diensten die u van ons hebt afgenomen.

Uw keuzemogelijkheden
Als we al gegevens van u verzamelen, kunt u ons laten weten dat u niet wilt dat deze voor verdere marketing worden gebruikt.
Bovendien kunt u het gebruik van cookies in uw browser uitschakelen (wij gebruiken ze ook niet). U kunt dus zeer anoniem onze site bezoeken.

Beveiliging van gegevens
Wij werken volgens een zo hoog mogelijke standaard voor het verwerken van persoonsgegevens binnen onze organisatie door:

  • Scheiding van informatie op toegang & autorisatie, zowel fysiek als online
  • Fysieke toegangsbeveiliging van afdelingen, automatisering, kantoor en datacenters
  • Uitsluitend de relevante persoonsgegevens beschikbaar te maken voor de functies welke deze nodig hebben om te verwerken
  • Inzet van beveiligde online informatiesystemen en AVG-gecertificeerde leveranciers
  • Aandacht te geven aan tegenmaatregelen op het gebied van omzeiling
  • Centralisatie van gegevens voor eenvoudigere controle
  • Communicatie initiatieven vanuit Dovilo aan u te versturen na uw acceptatie, welke in ons systeem is vastgelegd
  • Altijd in staat zijn snel en aanwijsbaar persoonsgegevens te kunnen verwijderen; u heeft altijd het recht een verzoek te richten aan Dovilo tot het verwijderen van uw gegevens uit onze systemen en Dovilo zal altijd dit verzoek terstond inwilligen