Recent organiseerden wij samen met onze partner Dell een webinar over de Dovilo Intelligent Multicloud. Zeker de moeite van het terugkijken waard wanneer de onderstaande vragen actueel zijn binnen uw organisatie.

Welke vragen stelt u zichzelf?

  • Slaan wij al onze bedrijfsdata op in de Cloud of ook nog ergens anders? Ofwel, hoe gaan wij om met de Multicloud binnen onze organisatie?
  • Is het voor ons interessant om te kijken naar een combinatie van de publieke en private Cloud?
  • Hoe snel en eenvoudig kunnen wij migreren naar of van een Cloudplatform?
  • Welk datamanagement platform is hierbij geschikt?
  • Wij hebben gekozen voor een nieuw platform. Welke transformatie skills zijn nodig om de overgang zo goed mogelijk en zonder risico’s te laten verlopen?

Herkenbare vragen. Bent u benieuwd naar de antwoorden? Samen met Paul Bootsma, Dell Cloud Evangelist, gaf CEO van Dovilo Bertram Rutte de antwoorden op deze vragen. Maar dat niet alleen, deze online sessie zal u gegarandeerd nieuwe ideeën en referentiekaders voor uw eigen IT-strategie opleveren, gebaseerd op de kennis en kwaliteit van ervaren partijen zoals Dell en Dovilo.

Gratis hybrid cloud consult met adviesrapport

Wanneer u zich graag verder wilt verdiepen in de besproken thema’s, middels een fysieke afspraak op locatie, dan bieden wij u een gratis consult aan. Onze experts plannen graag een afspraak. Naast het consult ontvangt u een kosteloos adviesrapport met daarin de te nemen stappen om cloudprojecten binnen de organisatie te optimaliseren of succesvol te starten.