Cloud transformatie

Iedere organisatie met traditionele IT loopt vroeg of laat tegen beperkingen aan. Een cloud transformatie ligt dan al snel voor de hand. Maar dit betekent meer dan simpelweg uw huidige omgeving verhuizen naar een nieuwe omgeving. Overstappen naar cloud technologie betekent overstappen naar een geheel nieuw platform. Dit heeft een zeer grote impact op uw gebruikers, systemen en werkwijze. Met een goed cloud transformatieplan minimaliseert u de risico’s die dit met zich meebrengt.

Veilig en beheerst overstappen naar de cloud

Het is een veelgestelde vraag van klanten: hoe kunnen we onze cloud transformatie in goede banen leiden? Het antwoord hierop is afhankelijk van een groot aantal factoren, zoals de gekozen cloud strategie en de bestaande ICT-omgeving.

Dovilo helpt u met het opstellen van een volledig cloud transformatie programma en bijbehorend stappenplan. Deze documenten omschrijven alle onderdelen die nodig zijn voor een succesvolle transformatie, waaronder Proof of Concept, technische en functionele testen, migratiefasering en een adoptieprogramma voor eindgebruikers.

Alle onderdelen worden volledig toegespitst op uw situatie. Daarbij besteden we extra aandacht aan de modernisering, integratie en performance van legacy IT en maatwerk applicaties.

Breng de cloud tot leven in uw bedrijf

  • Jarenlange ervaring
    Onze specialisten hebben in meerdere organisaties succesvol cloud strategieën en technologieën geïmplementeerd.
  • Voorkom blinde vlekken
    Door onze jarenlange ervaring (her)kennen wij de voordelen en risico’s van de verschillende cloud diensten voor organisaties.
  • Applicatie modernisatie
    Extra aandacht voor de functionele integratie en prestaties van legacy IT en maatwerk applicaties.

Op weg naar een succesvolle cloud transformatie

Overstappen naar de cloud is gemakkelijker met de juiste kennis en kunde. Met Dovilo haalt u alles wat u nodig heeft in huis. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.