Jaarlijks Dovilo F1 evenement

Van supporten naar versnellen vanuit ICT

Vorig jaar heeft “Zero Trust Security” als thema centraal gestaan tijdens de dag en hebben we met een gezelschap van 30 relaties een mooi event meegemaakt. Ben je klaar om je IT-game naar een hoger niveau te tillen? Kom dan 27 september 2023 naar ons exclusieve event dat je op een leuke en leerzame manier van het ondersteunen naar het versnellen vanuit ICT brengt.

Het thema van ons event dit jaar is “Van supporten naar versnellen vanuit ICT” en we nodigen jou en jouw team graag uit om met ons mee te doen.

Onze experts op het vlak van Datacenter, Microsoft Azure, Moderne Werkplek en Security zullen aanwezig zijn gedurende de dag om hier in gesprek over te gaan.

Het event vindt plaats bij Racesquare Utrecht, en dit zijn de programmaonderdelen:

12:30 – 12:50: Aanvang met een welkomstdrankje op het horecaplein
12:50 – 14:20: Kennissessies in de boardroom met koffie, thee en de lunch, waaronder:

“AI binnen de Moderne werkplek” verzorgd door Samir El Bojaddaini Sr. Solutions Consultant / Cloud Advisor IT Infra & Cloud bij Dovilo

“De impact van Microsoft 365 back-up: Hoe zuinig ben je met de tijd en inzet van jouw medewerkers?” verzorgd door Remco Cramer Hybride Cloud Consultant bij Dovilo

14:20 – 15:20: Racen op één van de bekende circuits
15:20 – 15:30: Huldiging met prijsuitreiking!
15:30 – ?: Borrel

Gaat Nick er weer met de eerste prijs vandoor? Of wordt het iemand anders dit jaar?

Impressie 2022 editie

Impressie 2022 editie

Maak je klaar om je motoren te laten draaien met onze spectaculaire simulatierace-activiteit die je adrenaline zal laten pompen. Jij – en je team – en vakgenoten zullen het tegen elkaar opnemen op de virtuele baan. Ervaar de intense force feedback door het F1-stuur en voel meer rijwind naarmate je harder gaat.

Het event biedt ook uitstekende netwerkmogelijkheden met vakgenoten. Je komt in contact met gelijkgestemde IT-professionals en deelt ideeën en inzichten over de nieuwste ontwikkelingen.

Kennissessies die op het programma staan verzorgd door Dovilo:

  • AI binnen de moderne werkplek. Vol interessante en leuke voorbeelden, cases en demo’s.
  • De impact van Microsoft 365 back-up: Hoe zuinig ben je met de tijd en inzet van jouw medewerkers? We nemen je mee in de wereld van cybersecurity, business continuity en de mensen achter de data. Wat is de werkelijke impact van het hebben van Microsoft 365 back-up?

Onze experts op het vlak van Datacenter, Microsoft Azure, Moderne Werkplek en Security zullen aanwezig zijn geduredende de dag om hier in gesprek over te gaan.

Dit evenement is een must voor elke IT-manager en zijn team die voorop wil blijven lopen en zijn team naar succes wil leiden. Mis deze unieke kans niet om te leren, te netwerken en plezier te hebben.

Schrijf je snel in, en verzeker je race seat!