Jaarlijks Dovilo F1 evenement

Van supporten naar versnellen vanuit ICT

Vorig jaar heeft “Zero Trust Security” als thema centraal gestaan tijdens de dag en hebben we met een gezelschap van 30 relaties een mooi event meegemaakt. Ben je klaar om je IT-game naar een hoger niveau te tillen? Kom dan 27 september 2023 naar ons exclusieve event dat je op een leuke en leerzame manier van het ondersteunen naar het versnellen vanuit ICT brengt.

Het thema van ons event dit jaar is “Van supporten naar versnellen vanuit ICT” en we nodigen jou en jouw team graag uit om met ons mee te doen.

Het event vindt plaats bij Racesquare Utrecht, en dit zijn de programmaonderdelen:

12:00 – 12:30: Aanvang met een welkomstdrankje op het horecaplein
12:30 – 14:00: Kennissessies in de boardroom met koffie, thee en de lunch
14:00 – 15:00: Racen op één van de bekende circuits
15:00 – 15:15: Huldiging met prijsuitreiking!
15:15 – ?: Borrel

Gaat Nick er weer met de eerste prijs vandoor? Of wordt het iemand anders dit jaar?

Impressie 2022 editie

Impressie 2022 editie

Maak je klaar om je motoren te laten draaien met onze spectaculaire simulatierace-activiteit die je adrenaline zal laten pompen. Jij – en je team – en vakgenoten zullen het tegen elkaar opnemen op de virtuele baan. Ervaar de intense force feedback door het F1-stuur en voel meer rijwind naarmate je harder gaat.

Het event biedt ook uitstekende netwerkmogelijkheden met vakgenoten. Je komt in contact met gelijkgestemde IT-professionals en deelt ideeën en inzichten over de nieuwste ontwikkelingen.

Er staan expertsessies op het programma over de moderne werkplek in een hybride cloudomgeving. Topics die aan bod zullen komen binnen de sessies en op welk circuit we gaan racen, daarover wordt binnenkort meer bekend gemaakt.

Dit evenement is een must voor elke IT-manager en zijn team die voorop wil blijven lopen en zijn team naar succes wil leiden. Mis deze unieke kans niet om te leren, te netwerken en plezier te hebben.

Schrijf je snel in, en verzeker je race seat!