Bel direct op: +31 85 486 86 86

Onze Missie

Een marktleider te zijn op het gebied van bouwen en onderhouden van Elastische IT oplossingen voor uw datacenter en cloud voorzieningen.

Onze Visie

Klanten in staat stellen om op haar business focus te leggen door optimaal te ondersteunen met kwalitatieve ICT dienstverlening. Dit wordt bereikt door het leveren van behoud van regie, het doorvoeren van betrouwbare innovatie, schaalbaarheid, beveiliging en beschikbaarheid.

Waarden & Normen

Kennis iedere dag leren en ambities blijven stellen 
Professionaliteit de klant is koning, wij doen wat wij zeggen
Kwaliteit alles moét kloppen
Passie wij doen wat wij leuk vinden en daarom zijn wij er goed in
Fun goed werkgeverschap leidt tot veel plezier en dat merkt u als klant

 

Wat doen we?

"Bouw Uw Eigen Cloud Met Regie Over Cloud Diensten Van Derden"

Het adviseren, leveren, bouwen en onderhouden van Enterprise infrastructuur & Cloud technologie aansluitend op het budget van de klant met een mogelijkheid om gedurende een contractovereenkomst te kunnen beschikken over dynamiek tussen operationele en vaste kosten. 

Het ontwikkelen van het ‘Cloud Portfolio Control’ systeem.

Tenslotte biedt Dovilo hiermee de oplossing om met extra flexibiliteit te kunnen manoeuvreren tussen operationele en vaste kosten budget.

dovilo view

Ga naar ons Cloud platform
Ga naar ons Infrastructuur portfolio
Ga naar onze Diensten

Regie over uw ICT landschap

De typische 'neven'effecten van een divers ICT landschap, zoals de complexiteit, controle en data management, nemen af dankzij de expertise van Dovilo.

Kunt u genieten van de dynamische voordelen van private of publieke cloud diensten op een veilige wijze? Hoe is de transitie geregeld tussen uw eigen omgeving en die in de Cloud.

Laten we dit ook nog koppelen aan de financiële huishouding van uw organisatie. Het zijn veel facetten die uw aandacht behoeven. Dovilo helpt u deze transparant te krijgen en te houden.

De basis van DOVILO is gebaseerd op totale infrastructuur virtualisatie, inclusief bijbehorende tooling voor het effectief orkestreren van uw omgeving. De tweede stap is het implementeren en configureren conform ‘best practice’ voor uw organisatie (templates) en het inrichten van de service organisatie. De volgende stap kan zijn het certificeren en daadwerkelijk beheren van uw ICT resource portfolio.

DOVILO gaat nog een stap verder: Wij kunnen uw meerjarige kosten ontwikkeling voorspellen en beheren. U kunt nu provisioneren vanuit uw eigen resources, het Dovilo platform en de geselecteerde pubieke Cloud providers. U bent super elastisch in uw ICT verbruik. ICT is een optimaal middel om de concurrentie voor te blijven, uzelf te richten op meer strategie en mobilisatie plus het vergroten van uw resultaten.

 

Meer weten? Stel uw vraag

Of neem direct contact op via +31 (0)85 - 486 86 86 of info@dovilo.eu