Bel direct op: +31 85 486 86 86

Staffing

Bij grotere veranderingen binnen een organisatie, structurele of tijdelijke tekorten in gekwalificeerd personeel bent u bij Dovilo aan het juiste adres.

In samenwerking met onze eco partners leveren wij u alle capaciteit, die benodigd is. Ofwel voor turn-key projecten een bron voor onze projectmanagers danwel voor uw projecten en projectmanagers de ideale partner voor complete ontzorging op dit gebied.

Waar zijn wij goed in?

Greenfield herbouw infrastructuur; het opzetten van een vernieuwde infrastructuur, op basis van een referentie-architectuur. Puttend uit een ruime ervaring, waarbij uitstekende resultaten qua techniek, proces, project en klanttevredenheid worden behaald. Zie ook onze virtuele datacenter oplossingen.

Technisch beheer

In een continu veranderende en dynamische omgeving is het bijbenen van de gebruikerswensen voor veel IT organisaties een grote uitdaging. Wij leveren ondersteuning op de proceskant (mens) en de techniek, waardoor een organisatie in staat is het infrastructuurbeheer uit de waan van de dag te trekken. 

Troubleshooting/performance tweaking

Ieder bedrijf kent wel het fenomeen van een niet-performante applicatie of service. Vaak is de oplossing een multi-disciplinaire puzzel, waarbij de puzzelstukjes uit meerdere lagen van de stack komen. In conversies, applicatie livegangen of migraties heeft Dovilo daar meermaals haar toegevoegde waarde kunnen brengen door de vinger te weten leggen op díe plek waar de pijn vandaan kwam.

Meer weten? Stel uw vraag

Of neem direct contact op via +31 (0)85 - 486 86 86 of info@dovilo.eu