Wireless as a Service

Een kantoor zonder wifi is tegenwoordig ondenkbaar. Maar het zorgen voor maximale dekking, snelheid en beveiliging kent vele uitdagingen. Met WaaS beschikt u over een robuust draadloos netwerk zonder beheerzorgen, tegen een vast bedrag per maand. Dovilo voert daarbij het beheer en onderhoud uit, zodat uw medewerkers en gasten probleemloos online zijn.

Een robuust draadloos netwerk voor ieder kantoor

We beginnen altijd met het bespreken van uw ideeën voor de toekomst, gevolgd door een uitgebreide site survey om onder andere storingsfactoren in kaart te brengen. Op basis hiervan ontwikkelen we een migratieplan. Vervolgens installeren we de access points voor maximale dekking. Dovilo gebruikt enkel wi-fi producten van eersteklas leveranciers om smart WLAN systemen aan te leggen, welke wij vervolgens beheren en onderhouden. De systemen zijn flexibel schaalbaar. Zo kan het netwerk meegroeien met de organisatie en kunt u snel kunt inspelen op veranderende behoeften.

Veiligheid voorop

Bescherming van gevoelige informatie is een harde eis voor succes, waardoor de veiligheid van het draadloos netwerk essentieel is. Wij nemen deze zorg uit handen. Draadloze netwerken worden altijd ingericht volgens de strengste beveiligingseisen en systemen worden continu up-to-date gehouden. Zo bent u ervan verzekerd dat het netwerk volledig beschermd is. WaaS kan eventueel aangevuld worden met additionele security oplossingen voor beveiliging van uw overige netwerk en firewall componenten.

Flexibele schaalbaarheid en voorspelbare kosten

Voor optimale functionering van het netwerk kunnen de systemen 24×7 gemonitord worden vanuit het Dovilo SOC. Wanneer dit gecombineerd wordt met een pay-per-use-model beschikt u over een volledig schaalbaar model, tegen een voorspelbare prijs per maand. Hierdoor is slechts een beperkte initiële investering benodigd om te starten en zijn er geen financiële verrassingen.

Meer weten over Wireless-as-a-Service? Onze specialisten staan u graag te woord.

Whitepaper downloaden

    Met dit formulier verzamelen we uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en bedrijfsgegevens om u toegang te kunnen geven tot het gevraagde bestand. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij de door u ingediende gegevens beheren en beschermen.