Telesales

De persoonlijke kick van succes!
Ben jij asssertief en gedreven om de next generation Sales te worden en heb jij reeds telesales ervaring of ben je bereid tot een opleiding daartoe? Beschik je over de capaciteit van persoonlijke overtuiging en ben je in staat om afspraken te maken? Wil je plezier met professionaliteit en een royale beloning combineren? Dan ben jij de vrouw of man voor ons!

Wij hebben een professionele sales organisatie en zoeken nog voor de verdere versterking een ambitieuze man of vrouw ter ondersteuning van de sales. Wij bieden een stimulerende omgeving met diverse doorgroei mogelijkheden. De primaire taak zal zijn het telefonisch onderhouden en creeeren van afspraken voor de buitendienst. Daarnaast bieden we mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling in carrière en opleiding. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld door te ontwikkelen naar een Sales buitendienst.

Eisen

HEAO CE of vergelijkbaar

Drive voor succes

Track record

Communicatief zeer kundig

HBO denk- & werkniveau

Goed in mondelinge- en schriftelijk Nederlandse Taal

Wensen

IT kennis of affiniteit is een pré

Ambitie voor account management functie

Je werkt altijd nauwkeurig en bent correct in woord en geschrift. Je komt je afspraken na en je levert de klant conform onze visie.

Verder wensen wij een service gerichte persoonlijkheid, welke met veel energie en passie werkt en kwaliteit belangrijk vindt.

Het aanbod

Wij bieden zeer aantrekkelijke primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, leuk uitdagend werk in een stimulerende omgeving met top collega’s!

Het pakket bestaat ondermeer uit:

  • Marktconform salaris
  • Commissie regeling
  • Aantrekkelijk pensioen en overige sociale regelingen
  • Laptop
  • Studie voorzieningen