Software defined oplossingen

Wilt u in een handomdraai een online back-office of nieuwe testomgeving opzetten zodat u snel kunt inspelen op veranderingen in de markt? Dit is mogelijk dankzij de flexibele software defined oplossingen van Dovilo.

Uw datacenter 100% gevirtualiseerd

Dovilo integreert storage, netwerk en server technologie met elkaar in één Unified Software Defined Datacenten, waarmee hardware resources gevirtualiseerd en gecombineerd worden in één grote resourcepool. Vervolgens kan vanuit deze pool op ieder moment resources worden toegewezen, zonder aanpassingen te maken in de onderliggende hardware. Zo kunt u snel en gemakkelijk cloud-ready omgevingen creëren en deployen in andere gevirtualiseerde omgevingen.

Beheersbare flexibiliteit en performance

Software defined oplossingen bieden veel flexibiliteit en concurrentievoordeel aan organisaties die op grote schaal opereren en hun IT graag centraal willen beheren. Meer of minder capaciteit nodig? Omdat de gebruikte software onafhankelijk is van de hardware, kunnen resources op ieder moment worden toegevoegd en verwijderd. Bovendien worden alle gangbare cloud API’s ondersteunt.

Onze software defined oplossingen worden geleverd met een gebruiksvriendelijke interface voor centraal beheer. Hiermee is netwerken aanmaken en configureren, performance monitoren en resources orkestreren heel eenvoudig. Ook kunt u processen automatiseren om performance en beschikbaarheid te verhogen. Door processen slim in te richten kan daarnaast op hard- en software kosten worden bespaard.

Partner voor datacenter virtualisatie

Alle hard- en software combinaties zijn mogelijk voor software defined datacenters, maar er is veel kennis en ervaring nodig om compatibiliteits- en afhankelijkheidsproblemen te voorkomen. Dovilo is de ervaren partner die IT-behoeften analyseert en de beste oplossing voor uw situatie levert. Wij zorgen ervoor dat alles werkt zoals het hoort. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Bovendien leveren wij diverse algemene software licenties, eventueel tegen een prijs per maand en adviseren in het gebruik van perpetual licenses.

Integratie en migratie van legacy-omgevingen

Behoefte aan een software defined datacenter, maar u heeft nog oude apparatuur en andere systemen die nog niet volledig afgeschreven zijn? Dovilo helpt graag met het integreren van uw legacy-infrastructuur. Bijvoorbeeld door oude infrastructuur gefaseerd te vervangen, of door migratie-ondersteuning vanuit oude omgevingen. We ontwerpen en installeren een oplossing op maat waarmee financiële investeringen maximaal worden benut.

Software defined datacenters zijn altijd maatwerk. Maak een afspraak met een specialist om samen de mogelijkheden te verkennen.