Dovilo Smart Sourcing: Expertise en Technologie die altijd bij u past

Mensen en technologieën die op alle fronten bij uw organisatie passen. Met Smart Sourcing helpt Dovilo uw organisatie bij het verkrijgen van de juiste expertise en technologie tegen de scherpste prijs. Hiermee worden met geavanceerde technieken de juiste oplossingen en mensen aangedragen die u helpen om uw doelen helpen te behalen.

Wat is Smart Sourcing

Wij koppelen automatisering en ons uitgebreide internationale netwerk en verlenen u toegang tot leveranciers, partners en personeel die het beste in staat zijn om aan uw ICT-behoeften te voldoen. Wij ondersteunen uw organisatie wanneer u op zoek bent naar de best passende oplossingen, gespecialiseerde projectteams en afzonderlijke diensten op maat. En dat tegen de best mogelijke prijzen.

Dovilo Smart Sourcing is voor uw organisatie interessant wanneer u;

  • Op zoek bent naar gespecialiseerde IT-kennis
  • Uw medewerkers wilt laten focussen op de eigen kernkwaliteiten
  • Tegen de scherpste prijzen mogelijk wilt voorzien in uw IT-behoeften.

“Onze klanten zijn op zoek naar efficiënte manieren om kennis, kunde en de juiste technologieën binnen de eigen organisatie beschikbaar te krijgen, en dit uiteraard tegen de scherpste prijzen. Dankzij onze Smart Sourcing zijn wij in staat geweest om meerdere klanten te ondersteunen. Ongeacht de grote van de organisatie bieden wij met Smart Sourcing de oplossing!”
Bertram Rutte – directeur Dovilo

Smart Sourcing als oplossing

Samen bespreken wij uw behoefte en bepalen wat u echt nodig heeft. Dat kunnen oplossingen zijn, maar ook de kennis en kunde die uw organisatie nodig heeft. Het wereldwijde netwerk van Dovilo geeft toegang tot alle mogelijke middelen die uw organisatie op dát moment nodig heeft.

Dit brengt direct voordeel met zich mee. Wanneer u op zoek bent naar specialisten, technologie en projectvoorstellen om uw bedrijf naar het volgende plan te tillen, dan biedt Smart Sourcing hier een efficiënt dienstenpakket voor. De kosten en doorlooptijd zijn geoptimaliseerd aan uw situatie, terwijl de specifieke professionals en oplossingen waaraan u wordt gekoppeld uitstekend aansluiten op wat u nodig heeft.

Dit biedt Smart Sourcing

Dovilo Smart Sourcing biedt u hiermee drie concrete voordelen die uw organisatie helpen naar meer efficiency en concurrentiekracht:

1) Toegang tot experts waardoor uw medewerkers meer tijd hebben om de kernactiviteiten van de organisatie uit te bouwen. Omdat Dovilo wereldwijd sourct, vinden we altijd iemand met de juiste bagage die bij uw organisatie past

2) Toegang tot technologie, onafhankelijk van de omvang van uw organisatie. Met Smart Sourcing verzekert Dovilo dat u de technologie kunt aanschaffen die bij uw bedrijf past en dit voor de juiste prijs.

3) De flexibiliteit en slagkracht waarmee u snel uw doelen kunt behalen. Omdat Dovilo nauw met u samenwerkt bij het opstellen van het eisenpakket, weet u altijd snel waar u staat.

Meer weten over Smart Sourcing

Samen bepalen we wat uw precieze behoefte is. Wij gaan voor u aan de slag en bieden u de juiste oplossing tegen de best mogelijke prijzen. Wat u daarvoor moet doen? Contact opnemen met de experts van Dovilo. Zij staan altijd voor u klaar om u te informeren over de mogelijkheden die Smart Sourcing voor uw organisatie biedt. Ongeacht de omvang van uw organisatie of de branche waarin u actief bent. Neem voor meer informatie contact met ons op.