Over Nasuni

Niemand kijkt er meer van op als u uw bedrijfsapplicaties naar de cloud verhuist. Maar data blijft nog wel vaak op locatie staan. De storage systemen daarvoor moet u zelf beheren. Bovendien moet u zaken als back-ups en disaster recovery zelf regelen. Onze hybride cloud file storage op basis van Nasuni technologie biedt daarvoor één geïntegreerde oplossing. Hierdoor heeft u altijd en overal toegang tot uw bestanden en hoeft u nooit meer bang te zijn dat er onvoldoende opslagcapaciteit is.

Onbeperkt snelle storage

Met onze hybride cloud file oplossing krijgt u onbeperkte groeimogelijkheden. En dat zonder dat u tijd en moeite moet steken in hardware upgrades of datamigratie. U hoeft zelfs geen investeringen vooraf te doen, want u betaalt alleen naar verbruik. Daarnaast bent u volledig flexibel in de afname van deze opslagcapaciteit, want u krijgt storage on demand.

Over de performance hoeft u zich evenmin zorgen te maken. Lokale appliances (fysiek of virtueel) zorgen voor geavanceerde caching van data. Daardoor blijft een hoge local performance gewaarborgd en heeft u eigenlijk niet meer in de gaten dat u bestanden in de cloud gebruikt in plaats van lokaal.

Gaan en staan waar u wil

Door onze cloud oplossing bent u niet meer gebonden aan de locatie voor uw data. Wij vinden namelijk dat u de keuze moet hebben. Daarom is onze oplossing geïntegreerd met public cloud providers zoals AWS van Amazon en Microsoft Azure. Data verplaatst u probleemloos tussen de verschillende cloud omgevingen, zowel public als private. Op deze manier kunt u een hybride en zelfs een multi-cloud strategie uitstippelen die helemaal bij uw bedrijfsvoering past.

Volledige oplossing

Dankzij het unieke UniFS bestandssysteem van Nasuni heeft u geen aparte oplossingen meer nodig voor back-up of disaster recovery (DR). De back-up is al geregeld, doordat continu en automatisch bestanden worden geversioneerd. Te allen tijde kunt u zo makkelijk terugvallen op eerdere versies.

Een uitwijk inrichten voor DR hoeft u ook niet meer te doen. Bij onze hybride cloud oplossing is replicatie geïntegreerd en kunt u de kopieën naar verschillende sites of cloud omgevingen waar dan ook ter wereld wegschrijven. In geval van een calamiteit kan disaster recovery in minder dan 15 minuten geregeld worden.

Samen altijd en overal veilig bij data

Er is geen noodzaak meer om bestanden te kopiëren als u op pad gaat. Dankzij de cloud storage oplossing worden de bestanden gesynchroniseerd en gedeeld. Het maakt daarbij niet uit of u op een laptop of mobiele telefoon werkt. Op elk device hebben u en uw collega’s vanaf elke plek toegang. Voor mobiele apparaten gebeurt dat via een gebruiksvriendelijke webapplicatie. In geval van een laptop installeert u eenvoudig een app om bestanden te synchroniseren. Veiligheid staat hierbij natuurlijk voorop: uw data worden versleuteld, voordat ze over het netwerk gaan.

Meer weten over deze volledig schaalbare cloud file opslag? Onze specialisten staan u graag te woord.