Altijd overzicht

Via Dovilo kunt u hard- en software aanschaffen tegen aantrekkelijke prijzen. Dit is mogelijk dankzij onze onafhankelijke positie en internationale leveranciers. We kunnen daarbij gelijk alle bijbehorende administratieve rompslomp uit handen nemen.

Nooit meer teveel of te weinig

Alle assets worden met serienummers en licentiecodes in het gebruiksvriendelijke en beveiligde Dovilo Klantenportaal geregistreerd. Uw administrators kunnen zelf ook gemakkelijk assets toevoegen of wijzigen, ook als die niet via Dovilo zijn aangeschaft. Daarbij houden we gelijk de onderhoudstermijnen en licentievoorwaarden van uw software voor u in de gaten. Zo heeft u altijd inzicht in de status en het werkelijke gebruik van uw assets.

Microsoft Cloud Solution Provider

Als officiële Microsoft CSP maakt Dovilo het ook mogelijk om gebruikers toegang te verschaffen tot Microsoft clouddiensten zoals Office 365, Enterprise Mobility + Security en Azure. Dit kan zonder tussenkomst van een IT-partner. Op deze wijze kunt u snel en gemakkelijk software rapporteren en afnemen op basis van maandelijks verbruik, waarna de facturatie volledig automatisch verloopt.

Dovilo is uw persoonlijke Asset Manager

Wilt u ook kosten besparen en overzicht behouden? Dovilo informeert u graag over de mogelijkheden.

Heeft u behoefte aan meer ondersteuning? Dovilo kan ook een deel of zelfs het volledige beheer van uw IT-infrastuctuur voor u uitvoeren.