Dovilo Intelligent Multi Cloud

Consolideer, vereenvoudig en automatiseer

Dovilo Intelligent Multi Cloud is een oplossing op maat, waarbij geavanceerde virtualisatie technologie, public cloud resources en intelligente services naadloos worden geïntegreerd. Door de hoge efficiëntie die hiermee bereikt wordt kunnen de totale jaarlijkse operationele kosten van uw IT tot wel 40% lager uitvallen. Daarbij kunt u natuurlijk altijd rekenen op onze ondersteuning, tevens kunnen wij het volledige beheer uit handen nemen.

“Er zijn verschillende cloud oplossingen, storage systemen en processen afhankelijk van de applicaties die u gebruikt. Tijdens de online meeting, die wij samen met Dell organiseren, presenteren wij verschillende opties die slimmer werken mogelijk maken. Tevens informeren wij u over de opties om de meest optimale en wenselijke IT-operatie te organiseren.” Bertram Rutte – directeur Dovilo

Bertram Rutte CEO van Dovilo

Versnel uw digitale transformatie

Veranderingen in de wereld volgen elkaar rap op en uw IT moet dit tempo kunnen bijhouden. Dovilo Intelligent Multi Cloud is geschikt voor iedere workload, waarbij uw eigen legacy-systemen en datacenter(s) onderdeel van de oplossing zijn. We moderniseren uw huidige infrastructuur zodanig dat u zoveel mogelijk gebruik maakt van de volledige lifecycle. Tegelijkertijd profiteert u van de voordelen die intelligent cloud met zich meebrengt. Hierdoor heeft u ongekende vrijheid om uw IT naar eigen inzicht te transformeren.

Schaalbaar en flexibel

SCHAALBAAR EN FLEXIBEL

Workload mobility met schaalbare resources

ALTIJD OPTIMALE PERFORMANCE Data-centrisch design voor iedere workload

ALTIJD OPTIMALE PERFORMANCE

Data-centrisch design voor iedere workload

OPERATIONELE EFFICIËNTIE

Programmeerbare infrastructuur voor vereenvoudigd beheer

Een zeer groot bedrijf in het (be)leveren van content met multi PetaByte aan data capaciteit, welke dient te worden bewerkt en gestreamd op diverse manieren heeft voor een oplossing gekozen van Dovilo.

De oplossing bestaat uit levering, implementatie en support 24×7. De oplossing wordt uiteindelijk geïmplementeerd over drie datacenters voor maximale redundantie. Ieder datacenter is actief benaderbaar. Dovilo heeft in de laaste 2 jaar zich ontwikkelt tot een specialist op dergelijke oplossingen en is hierom ondermeer geselecteerd. De unieke propositie is met software defined storage dat de kosten per IO vele malen lager zijn dan met conventionele technieken. De eerste aankoop betreft een proeftraject van 100 TB, waarna een opvolging komt van meerdere PetaBytes in de komende maanden.

De voordelen voor de klant op een rij:

  • standaard bouwblokken
  • hoog schaalbaar
  • voorspelbare performance (geen onverwacht gedrag)
  • lagere kosten dan de traditionele werkwijze
  • 24×7 support (hogere kwaliteit en lage kosten)
  • Ondemand groeien
  • Mogelijkheden voor deployment over eigen, private en publieke Cloud infrastructuren

Smart sourcing

Heeft u hulp nodig bij de implementatie, migratie of het beheer van uw IT? Of zoekt u naar maatwerk software-oplossingen passend bij een beperkt budget? Dovilo biedt meer dan enkel technische oplossingen. Met Dovilo Intelligent Multi Cloud heeft u ook de beschikking over smart sourcing services. Door automatisering te koppelen met ons internationaal netwerk aan leveranciers, partners en personeel, kan Dovilo resources voor u inkopen, projecten uitvoeren en taken outsourcen. En dat tegen de best mogelijke prijzen.

procurement

PROCUREMENT

ICT Delivery products
Cloud & Infrastructuur innovatie
Datacenter & cloud scaling

PROJECTEN

Analyse & consulting
Infrastructuur transformatie
Migratie

SERVICES

24×7 Support
24×7 Management
Human resources
Software development

Deze en andere organisaties vertrouwen op Dovilo

[smls id=”3462″]

Lees meer…

Hoe kunnen we u helpen?