Haal het maximale uit uw IT-infrastructuur

IT-infrastructuur is essentieel voor het succes van uw bedrijf. Helaas is het vaak ook een kostbaar en complex onderdeel dat specialistische kennis vereist. Met meer dan 25 jaar aan kennis en ervaring in huis helpt Dovilo u om inzicht en controle te krijgen over uw IT-investeringen.

End-to-end oplossingen

Hiertoe ontwikkelen, leveren, installeren en beheren we datacenter en cloud oplossingen voor de midden- en grootzakelijke markt. Van kleine aanvullingen op software tot een complete vernieuwing van uw infrastructuur: wij leveren wat u nodig heeft. Daarnaast optimaliseren we uw infrastructuur door middel van advies en hands-on support. We kunnen zelfs het complete beheer voor u uitvoeren, zodat u zich zonder zorgen op de rest van uw organisatie kan richten.

Leer meer over onze diensten:

Helder advies voor IT-infrastructuur

Een goede IT-strategie is onmisbaar voor het succes van uw organisatie. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring met het opstellen van adviesrapporten en projectplannen behorende bij complexe IT roadmaps.

Lees meer…

Cloud Integratie

De transitie naar de cloud brengt veel valkuilen met zich mee. Een gespecialiseerde partner is op zo’n moment essentieel voor een succesvolle digitale transformatie.

Lees meer…

Houd controle over uw IT-budget

De kosten van uw IT-oplossingen lopen al snel uit de hand als u niet genoeg controle heeft. Daarom biedt Dovilo financiële oplossingen waarmee u grip krijgt op uw investeringen.

Lees meer…

Snelle en efficiënte implementatie

Elke stap in het proces, van start tot oplevering, wordt met u besproken en uitgevoerd conform de afspraak. Waar mogelijk voeren we verbeteringen door om een nog beter resultaat te bereiken.
Lees meer…

Meer efficiëntie met IT Asset Management

Voorkom onnodige kosten en administratieve rompslomp dankzij IT Asset management van Dovilo.
Lees meer…

Altijd optimaal werkende IT

Op zoek naar beheer voor datacenter en cloud infrastructuur? Dovilo kan een deel of zelfs het volledige beheer van u overnemen, zodat u zich zorgeloos kan richten op het succes van uw organisatie.
Lees meer…

Betrouwbare support

Bij een goede IT-infrastructuur hoort betrouwbare ondersteuning. Onze gecertificeerde medewerkers zorgen ervoor dat risico’s worden geminimaliseerd en problemen worden verholpen.
Lees meer…

IT Expertise binnen handbereik

Heeft u een tekort aan IT-personeel? Wij kunnen uw IT-organisatie aanvullen met professionals voor zowel tijdelijke als structurele ondersteuning.
Lees meer…

Workplace

Wij leveren u private en publieke werkplekken in de opstelling die het beste aansluit bij uw wensen. Dovilo biedt u de mogelijkheid om 24×7 toegang te hebben tot al uw applicaties en email vanaf iedere gewenste locatie. Wij zijn uw dedicated aanspreekpunt voor uw digitale werkplek.
Lees meer…